Andreea şi Lucian, vacanţă în Grecia cu barca de acasă - FOTO

simeon stalpnicul png

Andeea Bănică şi soţul ei, Lucian Mitrea, au plecat, luni, cu încă şase prieteni în vacanţă în insula Mikonos, din Grecia. Ei au preferat să meargă cu maşina personală şi şi-au luat cu ei sky-jet-ul şi pe căţeluşul Nino.

Sunt de 15 ani împreună, dar se răsfaţă unul pe altul mai ceva ca în prima zi.

Andreea Bănică a împlinit, luni, 32 de ani prilej cu care soţul ei, impresarul Lucian Mitrea, s-a dat peste cap să o surprindă în fel şi chip.

      Mai citeşte:          Andreea Bănică face duş cu dansatoarele ei!          Andreea, iar mimezi sexul pe plajă? - VIDEO          Andreea şi Lucian, fără masaj erotic în vacanţa asta          Faci sex cu soţul Andreei Bănică şi ajungi vedetă!«Soţul Andreei Bănică şi-a dat pantalonii jos în faţa mea!»         

El a aşteptat-o după-amiază , în jurul orelor 16.00, la Aeroportul Băneasa, cu un buchet imens de flori în braţe şi cu un balon în forma puiului Tweety, Andreea întorcându-se de la un concert pe care îl avusese cu o seară înainte tocmai la Cluj.

Lucian a burduşit portbagajul cu geamantane, a remorcat sky-jet-ul, dar a găsit loc şi pentru căţeluşul Nino

simeon stalpnicul png

Cei doi au demarat apoi în trombă spre vila lor de la Cernica, unde au început să-şi facă febril bagajele căci, peste doar două ore, au plecat în Grecia, în vacanţa pe care Lucian i-a oferit-o cadou Andreei.

„Mergem cu alţi şase prieteni în insula Mikonos. Mi-am dorit foarte mult o vacanţă şi Lucian a ţinut morţiş să plecăm chiar de ziua mea", ne-a declarat Andreea.

Ei au preferat să nu călătorească cu avionul, ci cu maşina pentru a-şi lua cu ei sky-jet-ul, dar şi câinele, un superb pui de yorkshire pe nume Nino.

Singura care a rămas cu părinţii lui Lucian la Constanţa e fetiţa lor, Sofia Maria, în vârstă de un an şi două luni.

Vezi aici mai multe imagini!

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Bryan Johnson jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg