Andrei: «Acum două zile am dormit cu Sylvia în acelaşi pat»

Ultima actualizare:

    Andrei, Trupa Alb Negru
Andrei, Trupa Alb Negru

S-au despărţit în urmă cu două săptămâni, dar dorm în continuare în acelaşi pat. Andrei a ierat-o pe Sylvia pentru infidelitate, însă spune că nu sunt şanse ca ei doi să se împace.

Sunt pe punctul de a divorţa, însă dorm în acelaşi pat. Andrei de la Alb Negru a vărsat lacrimi amare pentru Sylvia, însă renunţă la despărţire. Cântăreţul nu e fericit şi susţine că este în şoc după ce a descoperit că Sylvia l-a înşelat cu un manechin.

«Am iertat-o pe Sylvia, suntem în postul Paştelui şi trebuie să fim iertători. A fost o perioadă grea pentru toată lumea. Nu am divorţat, urmează să facem asta după sărbători. O să vorbesc cu Sylvia şi o să hotărâm când o să facem acest pas. nu vreau să fac lucrurile forţat, vreau să vină firesc», a mărturisit Andrei la Happy Hour.

«Nu am plecat încă din casă. Săptămâna viitoare o să mă mut. Acum două zile am dormit cu Sylvia în aceeaşi cameră, în acelaşi pat. Asta a fost, nu putem dormi în camere separate. Stăm de vorbă, vorbim, nu se pune problema unui scandal între noi. Deocamdată nu se pune problema unei împăcari. Cu trecerea timpului devii mai relaxat», a spus el.

«Nu mai există nimic între noi, suntem încă în stare de şoc. Sylvia nu a încercat să repare nimic, a înţeles că nu mai are rost. Cu Iulian nici nu am ce să mai vorbesc. Nu mă interesează dacă se vede cu ea, e treaba ei. Eu am iertat-o pe Sylvia, Îmi e dor de Sylvia pe care o ştiam», a mai declarat acesta.

Mai citeşte:

Andrei, distrus despre despărţirea de Silvia: «Sunt într-o stare foarte proastă»

Andrei, ce cearcăne ai făcut! «Am plâns nopţi întregi după Sylvia»

Casa Sylviei, golită de socri - FOTO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net