Andrei Badiu: „Speram să am un divorţ omeneşte de Oana Frigescu”

Andrei şi Oana
Andrei şi Oana

Andrei Badiu nu are linişte. De două luni nu şi-a văzut fetiţa, Maria, după ce ştirista antenistă, Oana Frigescu Badiu, a părăsit căminul conjugal pe neaşteptate.

Cei doi vor divorţa după un an şi jumătate de căsătorie şi la opt luni de la naşterea fetiţei. Oana îl acuză că Andrei a bătut-o chiar şi atunci când era însărcinată.

Iată ce le-a declarat Andrei Badiu celor de la Kanal D, în emisiunea „Drept la ţintă”:

„Fetiţa nu am mai văzut-o din 20 noiembrie, din momentul în care Oana a plecat de acasă şi tot din acel moment, atât ea cât şi familia ei au tăiat orice fel de comunicare cu mine.

Am mers la casa părinţilor ei la început, ulterior ştiu că s-a mutat în altă parte numai că nimeni nu mi-a spus oficial unde s-a mutat sau exact unde stă. Ştiu în principiu unde s-a mutat, dar nu am niciun fel de detaliu.

Eu i-am transmis în nenumărate rânduri diverse mesaje prin sms, fie urări de „La mulţi ani!", fie că i-am spus că-mi e dor de Maria.


    Andrei şi Oana
Andrei şi Oana

Asta e durerea, că speram măcar când împlineşte Maria 7 luni, de Sf. Nicolae, de Crăciun. Când a împlinit Maria 8 luni, speram de Revelion ... nu am primit niciun răspuns.

Da, cel puţin, se poate spune că eram implicaţi cot la cot. Nu cred că există lucru pe care Oana l-a făcut şi eu să nu-l fi făcut.

Când spun un tată dedicat sună foarte banal, stereotip, dar sunt multe persoane care au fost în apropierea noastră şi care ştiu foarte bine cât de implicat am fost. De aici şi tristeţea ...

Eu sper să putem să avem un divorţ omeneşte şi cum am avut grijă de copil împreună, să reuşim tot împreună să creştem copilul.”

Horoscop dragoste webp
FotoJet (2) jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
andreea antonescu jpg
harry si meghan jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Florica Boboi Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg