Andrei de la Alb Negru, curentat de microfon!

Andrei şi Kamara, de la Alb Negru, susţin că au văzut moartea cu ochii, la un spectacol din oraşul Panciu.

„M-a zguduit rău, când am pus mâna pe stâlpii de susţinere ai scenei. Ploua cu găleata şi Kamara a păţit-o şi el, tot în ziua aceea. A făcut imprudenţa de a coborî de pe scenă şi a ieşit în ploaie, printre spectatori. În acel moment a fost zgâlţâit serios, căci avea microfon cu fir. Am întrerupt spectacolul timp de 20 de minute, până s-a oprit ploaia", ne-a povestit Andrei, despre peripeţiile de săptămâna trecută.

Se pare că cei doi sunt urmăriţi de ghinion, nu de alta, dar au mai trecut printr-o situaţie similară în urmă cu trei ani: „Ne-am mai curentat şi în 2007, la repetiţiile pentru Festivalul Callatis. Ne-am speriat atât de rău încât nu am mai reluat repetiţiile. Partea bună este că, de la atâta curent, nu mai facem niciodată reumatism", glumeşte Andrei.

Radu Baron: «Poate a fost o scenă de pe vremea bunicii!»

Vestitul impresar Radu Baron ne-a declarat că aceste incidente se întâmplă des, în cazul în care scena şi aparatura sunt învechite, şi chiar trage un semnal de alarmă în acest sens: „Soliştii trebuie să fie atenţi unde cântă. Înaintea spectacolelor, eu întreb şi din ce sunt făcute scenele, de ocolit cele cu podea metalică. E foarte important ca microfoanele să fie fără fir. Cine nu are manager, se curentează!"

Primarul din Panciu: «Nu s-au curentat în oraşul meu!»

Ion Petre, primarul oraşului Panciu, are însă varianta sa: " Din cauza ploii torenţiale şi a furtunii care s-au abătut asupra oraşului am fost nevoiţi să strângem scena pentru câteva momente, dar nici vorbă de incidente cu vreunul dintre invitaţii la Zilele oraşului Panciu, care au fost sărbătorite în perioada 23-26 septembrie . Niciunul nu s-a plâns că ar fi avut probleme. În ciuda vremii neprielnice, toată lumea s-a simţit bine şi s-a distrat de minune".

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
ruxi jpg
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
parada militara de 1 decembrie jpg
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară