Andrei de la Alb Negru, înşelat de Sylvia cu un tânăr de 20 de ani

simeon stalpnicul png

Cântăreţul Andrei Ştefănescu, de la trupa Alb Negru, a mărturisit că va divorţa de soţia sa, Sylvia, după ce a descoperit că ea l-a înşelat cu un tânăr de 20 de ani.

Andrei a declarat că a angajat un detectiv pentru a strânge dovezi privind infidelitatea soţiei sale.

„Zilele acestea au fost un coşmar pentru mine. Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească. Viaţa rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special. Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat. Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte. Nimic nu este mai dureros decât să ştii că iubita sau soţia ta vine de al altul şi te mângâie şi se comportă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, iar tu să ştii că te minte dar să nu poţi să-i spui lucrul ăsta, pentru că aştepţi să strângi dovezile”, a mărturisit Andrei, la emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV.

A mimat scene de sex cu amantul

simeon stalpnicul png

Amantul Sylviei este Iulian Demeter, un tânăr în vârstă de 20 de ani, pe care l-a cunoscut anul trecut, când a filmat alături de el videoclipul piesei „Feel in love”. Culmea este că Andrei le-a făcut cunoştinţă.

„Eu i-am făcut cunoştinţă cu acest băiat. Cred că tot ceea ce s-a întâmplat cu acest băiat a fost un test, pe care ea l-a picat cu brio. Eu sunt convins că e îndrăgostită de el, chiar dacă ea spune că a fost doar o joacă. I-a trimis mesaje în care îi spunea că îl iubeşte. Ea spunea despre el că e un copil. Mi-e ruşine să spun lucrurile astea. Vina lui cea mai mare a fost că venea în aceleaşi locuri în care eram şi eu. Nu pot să îl condamn, având în vedere că are doar 20 de ani, decât pentru lipsă de bun simţ şi tupeu”, a spus cântăreţul.

Cântăreţul a declarat că mâine va depune actele pentru divorţ. Andrei şi Sylvia vor împărţi casa pe care au construit-o împreună şi în care au investit peste 200.000 de euro. 

Sylvia şi Andrei Ştefănescu s-au căsătorit civil în 2009

„Va trebui să împărţim casa, maşina. Firma este ai ei, nu am niciun aport la ea, nici la terenul, pe care l-a primit cadou de la mama ei. Am strâns toate actele, mâine merg la primărie. Pentru mine subiectul Sylvia este închis. Ea mi-a spus că nu vrea să ne despărţim, că este păcat să dăm cu piciorul la tot ce am construit. Trebuia să se gândească la acest lucru înainte să facă ce a făcut. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu am făcut un copil. Nu ştiu ce aş fi făcut în acest caz. Cred că eram la balamuc acum”, a mărturisit cântăreţul.

Citeşte şi:

Prinsă în tandreţuri cu manechinul lui Bote, Sylvia se apără: „Ce am făcut?”

Sylvia, sex în mare cu manechinul lui Bote

SUPER-FIERBINTE! Sylvia, tatuaj în chiloţi, cu numele soţului - FOTO

Sylvia face o mărturisire şoc: «Am avut o relaţie de cinci ani cu proful de geografie»

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
BeFunky collage (22) jpg
image png
Copii din Africa bucurandu se ca au apa FOTO facebook Stefan Mandachi jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
Sistem HIMARS FOTO Profimedia
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg