Andrei Iucinu Tinu, internat la Spitalul Floreasca, după ce a fost muşcat de o viperă. Starea lui s-a agravat

Ultima actualizare:

UPDATE 01:05 Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a spus că în ultimele ore starea lui Andrei Iucinu Tinu s-a agravat, iar hematomul suferit la o mână s-a extins la braţ, astfel încât specialiştii de la chirurgie plastică iau în calcul o eventuală intervenţie chirurgicală în această noapte, potrivit Mediafax.

Potrivit unor apropiaţi, Andrei Iucinu a fost muşcat în timp ce recolta venin de la una dintre vipere. La ferma existau fiole de ser antiviperin, dar pentru că acestea n-au fost ţinute la frigider n-au putut fi administrate. Andrei Iucinu a primit totuşi acest ser, dar la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

„Pacientului i s-au administrat calmante de intensitate medie pentru a suporta durerile. Totodată, prezintă semne de intoxicare în organism. Funcţiile vitale ale acestuia sunt însă stabile. Aşteptăm să vedem cum evoluează starea tânărului", a explicat doctorul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca din Capitală, informează adevarul.ro.

"Veninul viperei cu corn este extrem de căutat in toată lumea, dar mai ales în Europa. Deşi periculos, putând fi letal pentru oameni, veninul viperei cu corn este extrem de folositor pentru industria farmaceutică. O viperă ammodytes produce anual aproximativ 1,5 grame de venin cristalizat, care, în funcţie de puritate, poate scoate din buzunarele eventualilor clienţi sume cuprinse între 500 şi 2.000 de euro, ajungându-se uneori chiar şi la 2.500 - 3.000 de euro. Pe de altă parte, îngrijirea reptilelor nu este costisitoare", declara, în 2010, Andrei Iucinu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net