Andrei Ţîrdea:«Nu mi-am părăsit soţia pentru Mantea»

simeon stalpnicul png

Fostul iubit al Andreei Mantea vrea să îi dovedească focoasei brunete că nu şi-a dorit niciodată un copil cu fosta nevastă, Alexandra Bădescu. Într-un gest disperat, Andrei s-a prezentat, ieri, împreună cu echipa emisiunii Acces Direct (Antena 1), în faţa psihologului, pentru a fi testat cu detectorul de minciuni.

Andrei Ţîrdea a fost punctual şi a sosit în jurul orei 12 la sediul psihologului de pe strada Principatele Unite din Bucureşti.

Mai citeşte:Fosta soţie a lui Ţîrdea: «O va teroriza pe Mantea cu telefoanele!»Mantea, uite ce păţeşti dacă te măriţi cu Ţîrdea!Andreea Mantea, minţită de iubitul ŢîrdeaMantea, şi înşelată de iubit, şi eliminată din concurs!Iubitul lui Mantea îşi vede fetiţa pentru prima dată!Iubitul lui Mantea nu şi-a privit copilul în ochiPlin de datorii, iubitul lui Mantea vinde din garaj

Acolo, a fost preluat de angajaţii cabinetului, care s-au asigurat că Andrei va avea parte de liniştea necesară pentru a răspunde mai multor întrebări.

Plicul, care conţinea rezultatul testului poligraf a fost deschis în emisiunea „Acces Direct" de la Antena 1 de către prezentatorul Mădălin Ionescu. Rezultatul comisiei a fost unul favorabil lui Andrei, specialiştii susţinând că la setul de întrebări relevante, Andrei a răspuns real.

La aflarea rezultatului, Andrei Ţîrdea nu a părut deloc şocat, el afirmând că acum, „fosta mea soţie poate să spună orice că nu mă mai interează. Am demonstrat ce aveam de demonstrat!"

simeon stalpnicul png

Imediat după ce legiştii Institutului de Medicină Legală „Mina Minovici" au constatat că Andrei Ţîrdea este tatăl natural al Arianei, rezultat în urma căsniciei dintre Alexandra Bădescu şi Andrei Ţîrdea, iepuraşul Playboy a hotărât să se separe de Andrei.

Mă bucur că toate răutăţile care s-au scris despre iubitul meu ne apropie, mai mult decât să ne separe", spunea iepuraşul. Acum, Andreea s-a mulţumit să declare sec că s-a despărţit, fără scandal, de cel care a fost în atenţia presei o lungă perioadă de timp.

Ai renovat apartamentul în care locuiai cu Alexandra Bădescu din banii personali?Da.

Din momentul în care ai aflat că Alexandra Bădescu este însărcinată, ai îndrumat-o să facă avort deoarece nu-ţi doreai acest copil?Da.

Ai părăsit definitiv apartamentul în care ai locuit cu Alexandra Bădescu în august 2008?Da.Pe parcursul căsniciei ai fost întreţinut cu bani de fosta soţie Alexandra Bădescu?Nu.

Ai părăsit-o pe Alexandra Bădescu pentru Andreea Mantea?Nu.

simeon stalpnicul png

Alexandra Bădescu, fosta soţie a lui Andrei Ţîrdea, a rămas mască atunci când a aflat răspunsurile date de bărbatul părăsit de Andreea Mantea. «În primul rând întrebările nu cred că sunt elocvente.

Apoi, nici măcar acum, în al doisprezecelea ceas, Andrei nu dovedeşte că este bărbat. Nu are curaj să recunoască absolut nimic din ceea ce face.

Renovarea casei a fost achitată de părinţii mei, şi-a dorit copilul foarte mult, chiar mergea cu mine la controale, a plecat de la mine abia în luna decembrie, iar noi ne-am despărţit după ce a agăţat-o pe Mantea», ne-a declarat fosta dansatoare a Deliei, Alexandra Bădescu.

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
Prințul Harry jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
Zura cainele erou jpg
profimedia 0754235297 jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
gheorghe marmureanu si mircea raulian jpeg