Andrei Zaharescu rupe tăcerea! În ce relaţii a rămas cu Andreea Berecleanu!

simeon stalpnicul png

Divorţul dintre Andrei Zaharescu şi Andreea Berecleanu a lăsat urme pe chipul şi în sufletul purtătorului de cuvânt al Guvernului. După un mariaj de 15 ani, încheiat printr-o separare la care nimeni nu se aştepta, Andrei Zaharescu a făcut primele declaraţii. 

Separarea de Andreea Berecleanu nu i-a picat tocmai bine lui Andrei Zaharescu, mai ales că fosta sa soţie s-a refugiat în braţele unui alt bărbat. Îngândurat, purtătorul de cuvânt al Guvernului a acordat primul interviu după divorţul de prezentatoarea tv. El a lăsat să se înţeleagă că a trecut prin momente dificile, însă a subliniat că cei doi copii ai săi sunt motivul pentru care viaţa merge mai departe, cu bune şi cu rele.

simeon stalpnicul png

"Mulţi ne dorim ca viaţa să fie într-un anume fel. Viaţa, însă are toate culorile. Lucrurile frumoase sunt foarte multe, într-o căsnicie de 15 ani, e greu să spun acum care a fost cel mai frumos. Copiii sunt foarte importanţi. Îmi vin în minte două momente, naşterea Evei şi a lui Petru. Pe cât posibil sigur voi petrece din ce în ce mai mult timp cu ei", a spus Zaharescu la Acasă Tv.

Deşi Andreea Berecleanu şi-a refăcut viaţa alături de medicul estetician, Constantin Stan, şi practic l-a părăsit pe fostul partener pentru un alt bărbat, Andrei Zaharescu spune că a rămas în relaţii bune cu prezentatoarea tv. 

simeon stalpnicul png

"Avem  o relaţie civilizată, foarte corectă.  Avem doi copii şi este important ca ei să fie bine. Comunicăm, aşa cum este şi firesc", a adăugat Andrei Zaharescu.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Andreea Berecleanu are un nou iubit. Uite cu cine s-a cuplat prezentatoarea!

EXCLUSIV Andreea Berecleanu a plecat de acasă. Află de când nu mai locuieşte cu soţul ei!

EXCLUSIV Ce familie frumoasă avea Andreea Berecleanu! La cine rămân copiii după divorţ?

Andreea Berecleanu şi-a scos noul iubit în lume

EXCLUSIV Berecleanu şi Stan se iubesc mai mult «la distanţă»

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet (5) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet jpg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg