Angela Gheorghiu, dezv─âluiri ┼čocante: a fost b─âtut─â de fostul so┼ú, Roberto Alagna

image
Roberto Alagna

Angela Gheorghiu a declarat într-un interviu acordat publicaţiei The Independent că a fost victima violenţei domestice timp de mai mulţi ani, că fostul ei soţ, tenorul Roberto Alagna, a fost violent cu ea chiar în faţa familiei ei, iar uneori soprana nu putea cânta din cauza acestor abuzuri.

Atunci când Gheorghiu s-a căsătorit cu tenorul, în 1996, povestea lor plină de pasiune a ţinut primele pagini ale publicaţiilor de gen.

Au c├óntat ├«mpreun─â at├ót pe scen─â, c├ót ┼či ├«n ├«nregistr─âri. Cu o rela┼úie tumultuoas─â, Gheorghiu ┼či Alagna au fost considera┼úi, scrie The Independent, "Posh ┼či Becks ai operei"(Victoria ┼či David Beckham, n.r.).

simeon stalpnicul png
Roberto Alagna

"Am fost foarte ├«n┼úeleg─âtoare cu Roberto ├«n ceea ce prive┼čte aceast─â chestiune, pentru c─â, altfel, ├«n Fran┼úa (unde locuie┼čte tenorul), acest lucru ar fi o mare problem─â pentru el", a declarat soprana.

"├Än Rom├ónia, am vrut ca rela┼úia noastr─â s─â se termine c├ót mai repede posibil. Semnezi c├óteva foi ┼či ┬źciao, arrivederci┬╗. Pentru c─â nu am vrut s─â am o rela┼úie cu un asemenea om", a spus artista, conform Mediafax.

"Sunt lucruri pe care le accepţi în viaţă de la bărbatul tău, dar nu am vrut să continuu să trăiesc cu ideea că bărbatul de lângă mine este violent.

Basta! Am spus tot ce puteam spune, am f─âcut tot ce era de f─âcut, p├ón─â ├«n ultimul moment. Mi-am spus mie ├«ns─âmi c─â nu este adev─ârat, c─â nu pot accepta c─â a┼ča ceva mi se ├«nt├ómpl─â... acum accept ┼či gata

Un asemenea om nu se va schimba niciodat─â. Era violent ┼či ├«n fa┼úa familiei mele ┼či ├«n fa┼úa familiei lui.

Eu am trecut prin lucrurile acestea. Este pagina cea mai neagră din povestea vieţii mele. Ani de zile am refuzat să cred, am spus că va fi bine... lucruri pe care ţi le spui mereu

Dar este ca o boal─â. Chiar dac─â e┼čti cel mai furios om din lume, s─â ├«┼úi love┼čti so┼úia... este imposibil.  S─â faci asta ├«n fa┼úa tat─âlui t─âu, ├«n fa┼úa fratelui t─âu ┼či ei s─â nu spun─â nimic? A┼ča a fost via┼úa mea.

La ├«nceput, c├ónd e┼čti t├ón─âr ┼či plin de energie, te sim┼úi prost. Pl├óngi ┼či c├ón┼úi, c├ón┼úi ┼či pl├óngi. M─â g├óndeam c─â poate pl├óng mai mult dec├ót c├ónt.

├Äntr-o zi, mi-am spus c─â nu mai pot c├ónta. Eram at├ót de obosit─â din cauza pl├ónsului ┼či a ┼úipetelor, eram complet kaput. Pentru mine, solu┼úia a fost s─â nu mai c├ónt─âm ├«mpreun─â

bote bal contesa JPG
1 brigitte pastrama jpg jpeg
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
shark 6121088 1920 jpg
roland stanescu jpg
Katie Washbourne jpg
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula
image png
foto 1 front FOTO Oceanic Club Constan╚Ťa jpg
image png
mister alcatraz jpg