Angela Gheorghiu: ┬źFostul so┼ú m─â b─âtea de fa┼ú─â cu familia┬╗

simeon stalpnicul png

Se ├«nmul┼úesc vedetele care recunosc c─â au fost victime ale violen┼úei domestice. Angela Gheorghiu a declarat, ├«ntr-un interviu acordat publica┼úiei britanice ÔÇ×The IndependentÔÇŁ, c─â a fost b─âtut─â de fostul so┼ú, tenorul tenorul Roberto Alagna.

Angela Gheorghiu (47 de ani) a dezv─âluit recent pentru publica┼úia american─â ÔÇ×The Independent" c─â fostul ei so┼ú, tenorul Roberto Alagna (49 de ani), a b─âtut-o ├«n nenum─ârate r├ónduri, ├«n timpul c─âsniciei lor. Se pare c─â artistul i-a aplicat c├óteva lovituri chiar ├«n fa┼úa familiei, iar uneori soprana nu putea c├ónta din cauza acestor abuzuri.

Aceast─â dezv─âluire i-a ┼čocat pe melomani, mai ales c─â Angela ┼či Roberto erau v─âzu┼úi ca fiind cuplul de aur al operei. Atunci c├ónd Angela Gheorghiu s-a c─âs─âtorit cu tenorul, ├«n 1996, povestea lor de dragoste a ┼úinut primele pagini ├«n publica┼úiile de gen din ├«ntreaga lume.

Cei doi au ├«mp─âr┼úit aceea┼či scen─â ani la r├ónd. Av├ónd o rela┼úie tumultuoas─â, Gheorghiu ┼či Alagna au fost considera┼úi, spune "The Independent", ÔÇ×Posh ┼či Becks ai operei" (aluzie la cuplul format din solista Victoria ┼či fotbalistul David Beckham, n.r.).

Angela Gheorghiu, dezv─âluiri ┼čocante: a fost b─âtut─â de fostul so┼ú, Roberto Alagna

La ├«nceputul acestui an, Gheorghiu a venit ├«n Rom├ónia ca s─â finalizaze divor┼úul de Alagna, care i-a fost so┼ú timp de aproape 7 ani. ÔÇ×Am vrut ca rela┼úia noastr─â s─â se termine c├ót mai repede cu putin┼ú─â. Nu vreau s─â mai am vreo rela┼úie cu aceast─â persoan─â", a spus artista.

ÔÇ×Sunt lucuri ├«n via┼ú─â pe care le accep┼úi de la cel care ┼úi-e so┼ú, dar n-am mai vrut s─â continui s─â tr─âiesc cu ideea c─â b─ârbatul de l├óng─â mine este violent. Ajunge! Am spus tot ce puteam spune, am f─âcut tot ce era de f─âcut, p├ón─â ├«ntr-un punct, ├«ns─â: mi-am spus mie ├«ns─âmi c─â nu este adev─ârat, c─â nu pot s─â accept ce mi se ├«nt├ómpl─â. Dar am acceptat. O asemenea persoan─â nu se va schimba niciodat─â", a ad─âugat soprana.

Urm─âtoarele ei declara┼úii au ┼čocat pe toat─â lumea: ÔÇ×Era violent at├ót ├«n fa┼úa familiei mele, c├ót ┼či ├«n fa┼úa familiei lui. Am tr─âit cu asta. Este cea mai ├«ntunecat─â perioad─â a vie┼úii mele. Am refuzat ani la r├ónd s─â cred, spun├óndu-mi c─â va fi bine... lucruri pe care mi le spun mereu. Dar este ca o boal─â. Este inadmisibil s─â-┼úi love┼čti so┼úia, chiar dac─â e┼čti cea mai furioas─â persoan─â din lume. Cum s─â faci asta ├«n fa┼úa tat─âlui t─âu ┼či a fratelui t─âu ┼či ei s─â nu spun─â nimic? Asta e via┼úa mea. ├Äntr-o zi, eram at├ót de obosit─â din cauza pl├ónsului ┼či a ┼úipetelor, ├«nc├ót nu am mai putut c├ónta. De aceea am decis c─â e mai bine s─â nu mai c├ónt─âm ├«mpreun─â".

Contactat─â de reporterii publica┼úiei "The Independent", Marinella Alagna, sora ┼či agentul lui Roberto Alagna, a refuzat s─â comenteze. ÔÇ×Nu avem timp s─â declar─âm ceva la idio┼úenii de genul ─âsta", a ad─âugat aceasta.

simeon stalpnicul png

Soprana ├«n v├órst─â de 47 de ani ┼či iubitul ei de 33 de ani, contratenorul Cezar Ouatu, s-au desp─âr┼úit luna trecut─â, dup─â o rela┼úie de mai bine de un an. Artistul ┼či-a luat lucrurile din casa Angelei Gheorghiu ├«n care locuia, ┼či s-a mutat la Ploie┼čti, ora┼čul s─âu natal. Apropia┼úii celor doi sus┼úin c─â soprana ar fi b─ânuit c─â acesta st─âtea cu ea din interes.

De altfel, Ouatu ar fi fost ├«ntre┼úinut de Angela Gheorghiu, care cheltuia cu el zeci de mii de euro. ┼×i totu┼či, cei doi nu sunt la prima disput─â: de-a lungul timpului, ei au mai avut conflicte,  dar s-au ├«mp─âcat, a┼ča c─â nu este exclus ca ace┼čtia s─â revin─â la sentimente mai bune.

S-a n─âscut ├«n Adjud ┼či este absolvent─â a Universit─â┼úii Na┼úionale de Muzic─â din Bucure┼čti. A debutat ├«n 1992, la Royal Opera House. Pentru cariera ei str─âlucit─â, artista a primit mai multe distinc┼úii, printe care La Medaille Vermeille de la Ville de Paris, titlurile de Ofi┼úer ┼či Cavaler al Ordinului Artelor ┼či Literelor, acordate de guvernul francez.

S-a n─âscut ├«n Fran┼úa, ├«n apropiere de Paris, ├«ntr-o familie de imigran┼úi din Sicilia, Italia. ┼×i-a ├«nceput cariera ca artist prin cabarete, iar ├«n 1988 a debutat pe scena operei, la Modena, dup─â ce a c├ó┼čtigat premiul pentru cea mai bun─â voce la concursul "Luciano Pavarotti". Tenorul are o fat─â din prima c─âs─âtorie, Ornella (21 de ani).

interior 1583876 1920 jpg
roland stanescu jpg
bote bal contesa JPG
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg