Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu se iubesc de un an

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu sunt ultimul cuplu din showbiz-ul românesc. Deşi presa a dat în vileag relaţia lor mult mai târziu, apropiaţii celor doi susţin că aceştia sunt împreună de un an de zile. Soprana a fost un real suport în promovarea lui Cezar la Eurovision şi îl prezintă tuturor prietenilor drept noul iubit.

Angela Gheorghiu (47 de ani) trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Cezar Ouatu (33 de ani), reprezentantul României la Eurovisionul de anul acesta. Soprana l-a cunoscut pe Cezar în urmă cu un an şi tot de atunci alcătuiesc un cuplu. Nelipsit de la concertele sopranei de peste graniţă, Cezar a cucerit-o pe aceasta cu flori şi cu vorbe frumoase.

Conform unor surse din TVR, Angela Gheorghiu a început să-l prezinte pe Cezar apropiaţilor drept noul ei iubit, încă de anul trecut, la scurt timp de la despărţirea de tenorul Roberto Alagna, cu care a fost căsătorită. Tot ea i l-a prezentat pe Cezar şi tenorului Andrea Bocelli. De altfel, soprana l-a rugat pe Bocelli să-l susţină pe iubitul ei la Eurovision.

De asemenea, celebra soprană a fost motorul care l-a propulsat pe Cezar în această competiţie. Odată cu participarea la preselecţia naţională a concursului Eurovision au apărut şi primele zvonuri legate de faptul că cei doi au o relaţie şi în afara scenei. Mai întâi, ea l-a rugat atunci pe Andrei Tudor să-i compună o piesă noului ei iubit, pentru concursul Eurovision. Cei doi au fost văzuţi deseori când intrau împreună, ţinându-se de mână, la studioul de înregistrări al compozitorului şi nu numai. Andrei Tudor a fost de părere că un alt coleg, Cristian Faur, e mai potrivit să scrie o piesă pentru vocea lui Cezar. Aşa a şi ajuns Ouatu la studioul lui Faur şi tot cu Angela Gheorghiu de mână.

Imediat după ce a câştigat finala Eurovision România, Cezar Ouatu a fost văzut de un reporter Click! în timp ce intra în locuinţa sopranei, alături de care a serbat succesul. Ea nu s-a abţinut să-l felicite şi pe Facebook. „Te felicit, suflet!", a scris ea, dar a şters apoi mesajul, care a rămas doar pe contul ei de pe Twitter, un alt site de socializare. Cei doi nu se mai ascund faţă de prieteni şi îşi adresează priviri pătimaşe chiar dacă nu sunt singuri.

Angela şi Cezar ies împreună la diverse evenimente private şi se comportă ca doi îndrăgostiţi, apropiaţii surprinzându-i de multe ori când se sărută sau când se ţin în braţe. Ei au şi un restaurant preferat în Centrul Vechi, unde au luat masa de mai multe ori, alături de un grup de prieteni. „De fiecare dată au intrat împreună de mână şi au ieşit tot împreună, la fel, ţinându-se de mână. Iar la masă au fost tandri unul cu celălalt şi s-au sărutat. De regulă, ei îşi comandă preparate româneşti", a mai spus un apropiat al cuplului. Sărbătorile de iarnă, ca şi cele de Paşte, le-au petrecut împreună la Bucureşti.

„Au petrecut împreună şi Sărbătorile de Crăciun, şi cele de Paşte, acasă la soprană", ne-a mărturisit un apropiat al lui Cezar. Întrebat frecvent în ultimul timp despre relaţia cu Angela Gheorghiu, Ouatu a negat de fiecare dată relaţia cu soprana. Apropiaţii cântăreţului susţin că el refuză să-şi asume public această idilă, pentru că nu s-a despărţit de tot de iubita pe care a cunoscut-o înaintea Angelei. Lui Cezar nu i-ar conveni ca relaţia cu Angela să fie oficială, pentru că a mai păstrat legătura cu fosta iubită, Andreea Petria, care încă nu şi-a luat toate lucrurile de acasă de la el.

Cezar a «testat» scena de la Eurovision

Delegaţia României la Eurovision a ajuns miercuri la Malmö. Cezar şi echipa care îl însoţeşte în Suedia au făcut o escală la Praga, apoi la Copenhaga, unde i-a aşteptat un autobuz care i-a dus la hotelul unde sunt cazaţi, aproape de Turning Torso Tower („Turnul răsucit"), un zgârie-nori impresionant, unul dintre simbolurile oraşului. Cu toată oboseala după o noapte albă, românii au făcut un drum până la Malmö Arena, locul unde, peste o săptămână, Cezar, Alexandra Toma (backing vocal) şi cei patru dansatori vor urca pe scenă, în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision.

Cezar Ouatu se află deja în Suedia, pentru semifinala Eurovision

simeon stalpnicul png

Cezar, alături de compozitorul piesei sale, Cristi Faur

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
case pestera china captura video jpg
Bomboane Ferrero Rocher FOTO doctorcasado.es
sighisoara jpg
marie curie captura video jpg
vis jpg
TRANSPLANT INIMA ARTIFICIALA jpg
image
actualitate.net