Angela Gheorghiu ┼či Cezar Ouatu se iubesc de un an

simeon stalpnicul png

Angela Gheorghiu ┼či Cezar Ouatu sunt ultimul cuplu din showbiz-ul rom├ónesc. De┼či presa a dat ├«n vileag rela┼úia lor mult mai t├órziu, apropia┼úii celor doi sus┼úin c─â ace┼čtia sunt ├«mpreun─â de un an de zile. Soprana a fost un real suport ├«n promovarea lui Cezar la Eurovision ┼či ├«l prezint─â tuturor prietenilor drept noul iubit.

Angela Gheorghiu (47 de ani) tr─âie┼čte o frumoas─â poveste de dragoste cu Cezar Ouatu (33 de ani), reprezentantul Rom├óniei la Eurovisionul de anul acesta. Soprana l-a cunoscut pe Cezar ├«n urm─â cu un an ┼či tot de atunci alc─âtuiesc un cuplu. Nelipsit de la concertele sopranei de peste grani┼ú─â, Cezar a cucerit-o pe aceasta cu flori ┼či cu vorbe frumoase.

Conform unor surse din TVR, Angela Gheorghiu a ├«nceput s─â-l prezinte pe Cezar apropia┼úilor drept noul ei iubit, ├«nc─â de anul trecut, la scurt timp de la desp─âr┼úirea de tenorul Roberto Alagna, cu care a fost c─âs─âtorit─â. Tot ea i l-a prezentat pe Cezar ┼či tenorului Andrea Bocelli. De altfel, soprana l-a rugat pe Bocelli s─â-l sus┼úin─â pe iubitul ei la Eurovision.

De asemenea, celebra sopran─â a fost motorul care l-a propulsat pe Cezar ├«n aceast─â competi┼úie. Odat─â cu participarea la preselec┼úia na┼úional─â a concursului Eurovision au ap─ârut ┼či primele zvonuri legate de faptul c─â cei doi au o rela┼úie ┼či ├«n afara scenei. Mai ├«nt├ói, ea l-a rugat atunci pe Andrei Tudor s─â-i compun─â o pies─â noului ei iubit, pentru concursul Eurovision. Cei doi au fost v─âzu┼úi deseori c├ónd intrau ├«mpreun─â, ┼úin├óndu-se de m├ón─â, la studioul de ├«nregistr─âri al compozitorului ┼či nu numai. Andrei Tudor a fost de p─ârere c─â un alt coleg, Cristian Faur, e mai potrivit s─â scrie o pies─â pentru vocea lui Cezar. A┼ča a ┼či ajuns Ouatu la studioul lui Faur ┼či tot cu Angela Gheorghiu de m├ón─â.

Imediat dup─â ce a c├ó┼čtigat finala Eurovision Rom├ónia, Cezar Ouatu a fost v─âzut de un reporter Click! ├«n timp ce intra ├«n locuin┼úa sopranei, al─âturi de care a serbat succesul. Ea nu s-a ab┼úinut s─â-l felicite ┼či pe Facebook. ÔÇ×Te felicit, suflet!", a scris ea, dar a ┼čters apoi mesajul, care a r─âmas doar pe contul ei de pe Twitter, un alt site de socializare. Cei doi nu se mai ascund fa┼ú─â de prieteni ┼či ├«┼či adreseaz─â priviri p─âtima┼če chiar dac─â nu sunt singuri.

Angela ┼či Cezar ies ├«mpreun─â la diverse evenimente private ┼či se comport─â ca doi ├«ndr─âgosti┼úi, apropia┼úii surprinz├óndu-i de multe ori c├ónd se s─ârut─â sau c├ónd se ┼úin ├«n bra┼úe. Ei au ┼či un restaurant preferat ├«n Centrul Vechi, unde au luat masa de mai multe ori, al─âturi de un grup de prieteni. ÔÇ×De fiecare dat─â au intrat ├«mpreun─â de m├ón─â ┼či au ie┼čit tot ├«mpreun─â, la fel, ┼úin├óndu-se de m├ón─â. Iar la mas─â au fost tandri unul cu cel─âlalt ┼či s-au s─ârutat. De regul─â, ei ├«┼či comand─â preparate rom├óne┼čti", a mai spus un apropiat al cuplului. S─ârb─âtorile de iarn─â, ca ┼či cele de Pa┼čte, le-au petrecut ├«mpreun─â la Bucure┼čti.

ÔÇ×Au petrecut ├«mpreun─â ┼či S─ârb─âtorile de Cr─âciun, ┼či cele de Pa┼čte, acas─â la sopran─â", ne-a m─ârturisit un apropiat al lui Cezar. ├Äntrebat frecvent ├«n ultimul timp despre rela┼úia cu Angela Gheorghiu, Ouatu a negat de fiecare dat─â rela┼úia cu soprana. Apropia┼úii c├ónt─âre┼úului sus┼úin c─â el refuz─â s─â-┼či asume public aceast─â idil─â, pentru c─â nu s-a desp─âr┼úit de tot de iubita pe care a cunoscut-o ├«naintea Angelei. Lui Cezar nu i-ar conveni ca rela┼úia cu Angela s─â fie oficial─â, pentru c─â a mai p─âstrat leg─âtura cu fosta iubit─â, Andreea Petria, care ├«nc─â nu ┼či-a luat toate lucrurile de acas─â de la el.

Cezar a ┬źtestat┬╗ scena de la Eurovision

Delega┼úia Rom├óniei la Eurovision a ajuns miercuri la Malm├Â. Cezar ┼či echipa care ├«l ├«nso┼úe┼čte ├«n Suedia au f─âcut o escal─â la Praga, apoi la Copenhaga, unde i-a a┼čteptat un autobuz care i-a dus la hotelul unde sunt caza┼úi, aproape de Turning Torso Tower (ÔÇ×Turnul r─âsucit"), un zg├órie-nori impresionant, unul dintre simbolurile ora┼čului. Cu toat─â oboseala dup─â o noapte alb─â, rom├ónii au f─âcut un drum p├ón─â la Malm├ Arena, locul unde, peste o s─âpt─âm├ón─â, Cezar, Alexandra Toma (backing vocal) ┼či cei patru dansatori vor urca pe scen─â, ├«n cea de-a doua semifinal─â a concursului Eurovision.

Cezar Ouatu se află deja în Suedia, pentru semifinala Eurovision

simeon stalpnicul png

Cezar, al─âturi de compozitorul piesei sale, Cristi Faur

simeon stalpnicul png
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg
image
image
image
image
grecia vacanta pixabay jpg
turisti la paris la turnul eiffel jpeg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg
copil apa jpg