Anglia a rămas fără cocaină pe perioada Campionatului Mondial din Brazilia

Ultima actualizare:
Sunt tot mai rare momentele în care tinerii îşi permit o linie
Sunt tot mai rare momentele în care tinerii îşi permit o linie

Cum fotbalul este singurul lucru care este mai iubit de englezi decât cocaina, calculele iubitorilor au fost date peste cap de raidurile poliţiei. Acest lucru a dus la o adevărată criză pe piaţa neagră din Regatul Unit.

Potrivit vice.com, poliţiştii englezi şi-au luat job-ul în serios şi au curăţat străzile Angliei de cocaină. Acest lucru a dus la o adevărată secetă, preţurile crescând văzând cu ochii, iar puritatea produsului având de suferit. Iubitori de fotbal, cocaină şi bere, tinerii din Marea Britanie sunt foarte dezamăgiţi de faptul că nu pot întâmpina acest Campionat Mondial conform planurilor. Nici echipa naţională nu-i ajută pe aceştia. În primul meci, Gerrard şi compania au fost învinşi de Italia lui Pirlo şi Ballotelli, înfrângere greu de digerat de huliganii englezi, fără cocaina cea de toate zilele.

Financiar însă, este un adevărat dezastru. Dealerii sunt foarte dezamăgiţi şi se plâng că în acest ritm îşi vor pierde clientela greu formată. K., un dealer din Birmingham a vorbit cu cei de la vice.com: "N-am mai văzut așa o secetă. Nu se găsește nimic. Am început să scădem cantitățile, să facem economie, dar nu facem față. Campionatele Mondiale sunt evenimente propice pentru așa ceva pentru că jocurile încep noaptea târziu și oamenii nu rezistă fără coca. Jocul Anglia-Italia o să fie la ora 11 seara, iar oamenii încep să bea de la primele ore ale dimineții dacă e frumos afară. Dacă mai și câștigă echipa lor, au nevoie de și mai multe droguri ca să sărbătorească". Dealerul are telefonul înroşit de la atâtea apeluri din partea clienţilor nemulţumiţi.

Mormanele de cocaină au ajuns un vis pentru tinerii englezi
Mormanele de cocaină au ajuns un vis pentru tinerii englezi

Chiar dacă poliţia a decis să facă acest "gest necugetat", fără precedent în istoria modernă a Angliei, se pare că viaţa lor nu va fi mai uşoară, aşa cum sperau. Oamenii care se ocupă de distribuţia cocainei sunt de părere că lipsa prafului alb de pe străzi va spori rata infracţionalităţii. "Dacă n-au coca, atunci oamenii o să se îmbete rangă și o să se ia la bătaie pe străzi, o să distrugă magazine – așa e mereu", e de părere K.

Vineri, pe 9 mai, un transport de cocaină în valoare de treizeci de milioane de lire a fost confiscat de pe o ambarcațiune ancorată în orașul scoțian Largs. Cape Maria plecase din Columbia luna trecută cu un transport de cărbuni, dar avea ascunse și vreo sută de kilograme de coca undeva sub bord. Se crede că echipa de pe vas habar nu avea despre transportul secret.


    Mormanele de cocaină au ajuns un vis pentru tinerii engleziFoto Shutterstock
Mormanele de cocaină au ajuns un vis pentru tinerii engleziFoto Shutterstock

Rezerva de cocaină a Marii Britanii a fost afectată și de un raid din luna aprilie, în timpul căruia autoritățile columbiene au confiscat cele mai mari cantități de cocaină din istorie. Șapte tone de cocaină, cu o valoare de peste 250 de milioane de dolari, se îndreptau spre Rotterdam când au fost descoperite în cele 6900 de pachete ascunse printre ananași. Se poate spune că 2014 a fost un an foarte profitabil pentru raidurile poliției.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net