Ani Creţu face botez cu 100 de invitaţi

Ultima actualizare:

Chiar dacă rolul de proaspătă mămică o solicită în fiecare secundă, Ani s-a obişnuit cu oboseala. Ba mai mult, se ocupă intens de organizarea botezului. Biserică, invitaţi, degustări de meniu, garderobă, toate trebuie puse la punct.

Până la marele eveniment mai sunt doar 6 zile. „Botezul va avea loc la Biserica Sf. Spiridon cel Nou, iar petrecerea la Caro. Vor fi 100 de invitaţi, iar meniul destul de costisitor - 90 de euro de persoană. În această perioadă îmi fac rochia la Liza Panait, iar pantofii mi-i face o prietenă, Ana Pârvan", mărturiseşte Ani.

Nu se stresează şi nici nu are emoţii în legătură cu botezul. Este doar nerăbdătoare.

„Tot ce fac pentru copil este o plăcere. De când se trezeşte, băiţa, masajul, sterilizarea biberoanelor, absolut fiecare lucru îl fac cu mult drag. Mă uit la el şi parcă se modifică şi creşte cu fiecare somn. A crescut foarte repede. Are două luni şi 5 kg şi jumătate. E un voinic!", mai spune, mândră, actriţa.

Singura grijă a actriţei este momentul propriu-zis al botezului, la biserică. Speriată să nu i se întâmple ceva bebeluşului, i-a cerut preotului să nu-l scufunde complet în cristelniţă. „A vorbit naşa cu el, o să mai vorbesc şi eu. Dacă nu va fi de acord, o să-l iau în braţe şi plec cu el din biserică. Este copilul meu, numai eu ştiu prin câte am trecut ca să îl am", a declarat Ani Creţu.

- Tartine cu icre de crap- Trandafir de somon fume pe pat de lămâie- Ruladă de ciuperci- Bărcuţe de ardei cu mouse de brânză şi mărar- Cornuleţe de şuncă cu salată de crudităţi,- Doboş de şuncă şi caşcaval- Pastramă de porc şi salam uscat- Şalău şi legume- Ceafă de porc, piept de pui la grătar, cotlet de berbecuţ cu roşii coapte şi cartofi boulanger- Tort şi băuturi din belşug.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net