Anna Lesko a dat ţeapă la Mangalia - FOTO

image
Anna Lesko, invitată la Radio3net

Vestea că va trebui să presteze gratis, pe scena Festivalului Mangalia, a cam deranjat-o pe Anna Lesko.

Deşi a fost aşteptată până în ultimul moment, solista i-a lăsat "cu ochii în soare" pe organizatori, motivând că nu poate ajunge în timp util, de la Chişinău.

Criza financiară a afectat puternic show-biz-ul românesc şi, deşi ţin de onorariile exorbitante cu dinţii, zeci de artişti s-au coalizat şi au acceptat să cânte gratis, la Festivalul Mangalia.

Singura din primele două seri de festival, care nu a putut sau nu a vrut să-şi îndeplinească promisiunea, a fost Anna Lesko.

Vezi aici GALERIE FOTO cu vedetele prezente la Mangalia

image
Galerie Foto - Mangalia

Deşi trebuia să susţină un scurt recital joi seara, basarabeanca şi-a încălcat promisiunea, iar organizatorii s-au enervat la culme aşteptând-o în zadar, până la începerea show-ului.

Cum, însă, nu a existat un contract parafat, solista nu va fi trasă la răspundere pentru acest chiul care i-a pus în dificultate pe organizatori, aceştia fiind nevoiţi să-i găsească un înlocuitor.

Aşa cum era de aştepatat, Lesko are o scuză plauzibilă pentru această absenţă: „A plecat la Chişinău, a rămas blocată pe undeva pe acolo şi nu a mai putut să ajungă. Nu va mai veni deloc la Mangalia, căci are alte concerte de onorat", ne-a declarat Radu Groza, managerul ei, încercând să-şi scoată clienta din încurcătură.

Anna Lesko este una dintre cele mai bine cotate soliste autohtone, având un onorariu de 2.000 de euro, pentru un show de 45 de minute.

Citeşte şi:

Anna Lesko, acuzată de un dansator: "Are pretenţii de divă şi este arogantă"

Ana Lesko se dezbracă doar pentru artă

Lesko, 22 de ore goală în club

Părăsită de iubit, consolată de impresar

Bonetti a râvnit la Anna Lesko

Lesko, pipăită de Ghiţă Mureşan pentru 10.000 €

Preferata miliardarilor

Anna Lesko este celebră pentru show-urile ei sexy, cu accente lesbi, fiind deseori invitată la petreceri private exclusiviste.

Anul acesta a cântat la vânătoarea de la Balc, iar recent a făcut atmosferă la ziua lui Mircea Lucescu.

Anamaria Ferenţ: «Am făcut cădere de calciu la repetiţii»

Cântăreaţa a purtat joi seara o rochie de prinţesă ce-i venea ca turnată

Anamaria Ferenţ şi-a dorit cu ardoare ca show-ul ei, de pe scena Festivalului Mangalia să iasă ca la carte, astfel că joi după-amiaza a repetat de zor, alături de dansatorii săi.

Soarele toropitor şi efortul i-au venit, însă, de hac, iar solista a făcut o cădere de calciu: „Mi s-a făcut rău pur şi simplu. M-am şi mirat că, de obicei, nu am probleme cu căldura. După ce am luat calciu mi-am mai revenit", a declarat Anamaria, pentru Click!

Solista şi dansatorii săi au făcut furori pe scenă, iar Ferenţ, îmbrăcată într-o rochie inspirată de videoclipul „Lady Marmelade", a fost atracţia serii: „Mi-am făcut singură hainele de scenă, după ideile mele şi am stat cu sufletul la gură până am văzut că au ieşit bine. Mie îmi plac foarte mult ţinutele şi mai ales rochiile de epocă", ne-a mai spus Anamaria.

Mai citeşte:

Ferenţ, Mercedes second-hand de la Ţiriac

Anamaria Ferenţ, stilată de Ion Ţiriac

Ferenţ: «Nu am mai avut o relaţie de doi ani»

Miriţă şi iubita, despărţiţi de organizatori

Patricia şi Vlad nu pot dormi separat

Îndrăgostiţi de un an, Patricia de la Amadeus şi Vlad Miriţă au cântat aseară la Mangalia, însă organizatorii le-au dat planurile peste cap şi i-au cazat în staţiuni diferite: pe Patricia în Venus, iar pe Miriţă în Jupiter.

Pentru că iubirea este mare şi nu pot sta prea mult timp despărţiţi, Vlad şi Patricia au evadat, după program, la casa de vacanţă a Patriciei, situată în staţiunea Costineşti.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
laura cosoi png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
vacanta femeie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
afisare rezultate bac 2020 jpeg
290925933 5120960811344811 836703657948322245 n webp
Vladimir Putin, la pescuit în bustul gol  (Foto: Reuters) jpeg
vacanta femeie jpg
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png