Antonia, cerută de nevastă la concert de un fan exotic - FOTO

Ultima actualizare:

    Mai 2012- Antonia radia de fericire  alături de soţul ei, Vicenzo  Castellano. Cei doi s-au  căsătorit pe 8 mai 2011, zi  în care au făcut şi botezul  fetiţei lor. De atunci, nu  a renunţat la verighetă  până zilele trecute
Mai 2012- Antonia radia de fericire alături de soţul ei, Vicenzo Castellano. Cei doi s-au căsătorit pe 8 mai 2011, zi în care au făcut şi botezul fetiţei lor. De atunci, nu a renunţat la verighetă până zilele trecute

De când s-a despărţit de Vincenzo Castellano, Antonia lucrează la foc continuu ca să uite de necaz. Problemele din cuplu par să se fi agravat: soţul n-a aşteptat-o pe frumoasa brunetă la aeroport, miercuri seara, când ea s-a întors în ţară. În plus, Antonia nici nu mai poartă verigheta.

Căsnicia ei trece printr-un impas, dar Antonia (23 de ani) încearcă să se concentreze pe carieră, doar doar o mai uita de dezastrul din viaţa ei. Frumoasa cântăreaţă şi soţul ei, Vincenzo Castellano (24 de ani), au şocat pe toată lumea când au anunţat că au decis să se despartă, deşi sunt părinţii unei fetiţe de de doi anişori, Maya Rosaria.

28 noiembrie 2012- Antonia, la cel mai recent concert, în Ploieşti. Vedeta nu mai poartă verigheta, semn că are probleme mari în cuplu

simeon stalpnicul png

"Vom face ce e mai bine pentru fetiţa noastră", s-a mulţumit să spună Antonia acum câteva zile, confirmând despărţirea. Deşi rudele şi apropiaţii susţin că toată povestea cu despărţirea e o făcătură, bruneta e mai tristă ca niciodată atunci când nu e în luminile rampei.

Artista s-a întors miercuri seara în România, după trei zile petrecute în Danemarca, unde a lucrat la noul album. Nici urmă de Vincenzo la aeroport, nici urmă de verighetă pe mâna stângă a Antoniei, deşi cântăreaţa şi-a purtat încă de nuntă cu multă mândrie bijuteria. De sub şapca trasă pe ochi, Antonia părea foarte tristă, s-a urcat în maşină, un Volkswagen Transporter, apoi a plecat grăbită spre casă pentru a se pregăti de concertul de la Ploieşti.

Antonia a făcut furori în club

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

La ora 1.00, Antonia a sosit la club, însă a intrat pe uşa din spate şi a solicitat managerului să nu dea nimănui voie să o viziteze la cabină. După o jumătate de oră, artista a urcat pe scena Sky Club şi i-a "fiert" pe bobocii care îşi serbau balul, cu mişcările şi hit-urile care au consacrat-o. Totuşi, unul dintre aceştia a fost ameţit de farmecele solistei şi după ce şi-a făcut curaj cu vreo două păhărele de alcool, a cerut-o de nevastă pe frumoasa artistă. Dan, "bobocul mulatru" originar din Africa, îngheţat de frig, a aşteptat-o preţ de jumătate de oră la ieşirea din club cu o verighetă şi un mesaj scris pe-o coală albă: "Antonia, mărită-te cu mine!".

Vedeta a venit din Danemarca cu colegii din staff

simeon stalpnicul png

Un admirator a cerut-o de nevastă cu o verighetă!

Fan înfocat al Antoniei, Dan şi-a încercat norocul până la capăt, sperând la o reacţie din partea acesteia. Imediat ce maşina Antoniei a ieşit din parcare, admiratorul de culoare a sărit în faţă automobilului cu mesajul său. Din păcate pentru bobocul îndrăgostit, nici măcar faptul că s-a pus în genunchi nu a convins-o pe Antonia să pună frână şi să-i ofere un autograf. Dezamăgit, băiatul s-a întors în club şi și-a vărsat amarul în muzică şi tărie. Artista însoţită de dansatorii săi şi echipa care o manageriază, au plecat spre Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
atena pixabay jpg
saptamana luminata
flori jpeg
image png
1 femeie menopauza jpg jpeg
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net