Aperitiv fantezie - Negrilă Ileana
Mod de preparare:
1. Freacă untul spumă, încorporează brânza de vaci, trecută printr-o sită. Pasta astfel obţinută, condimenteaz-o cu sare şi piper, adaugă ceapa tocată fin.
2. La final, încorporează smântâna şi lasă la rece câteva minute. Taie cercuri din felii de pâine. Pe fiecare bucată, pune puţină cremă de brânză şi o felie de salam picant.
3. Pentru a arăta mai apetisant, pliază felia de salam în aşa fel încât să obţii un triunghi. Ca să stea cât mai bine, prinde feliile de salam cu o scobitoare.
Poftă bună!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!