Apostol poate rata derby-ul cu Dinamo

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Alarmă de la Paris pentru Steaua! Unul dintre cei mai buni jucători ai echipei din ultimele meciuri, Iulian Apostol, a suferit o accidentare care l-a împiedicat să joace pentru naţională ieri, împotriva Franţei.

Vineri seara, la antrenamentul oficial de dinaintea partidei cu selecţionata din Hexagon, Apostol s-a ciocnit cu Gabi Tamaş şi s-a prăbuşit pe gazon.

La finalul şedinţei de pregătire, genunchiul celui poreclit „Mucles" s-a umflat şi întregul staff al naţionalei s-a temut de o eventuală recidivă la genunchiul operat. Imediat cum au auzit vestea, oficialii "roş-albaştrilor" au înroşit telefoanele pe axa Federaţiei Române de Fotbal, iar primele veşti nu au fost atât de bune.

„E problemă mare cu Apostol. Nu ştiu cine ar putea să-i ia locul. Să dea Dumnezeu să nu fie grav, dar nu e bine dacă l-am pierdut", a comentat ieri Gigi Becali.

În cele din urmă, genunchiul s-a mai desumflat, iar ieri jucătorul de 28 de ani părea mult mai bine, lucru confirmat şi de directorul sportiv al Stelei.

„Nu este atât de gravă accidentarea. Este o contuzie puternică, dar cred că va fi recuperat într-un timp util. Nu ştiu dacă va fi o zi, trei sau cinci, însă nu e atât de grav încât să lipsească tot sezonul. Sunt şanse ca el să fie pe teren cu Dinamo", a explicat Narcis Răducan.

Astăzi, după revenirea în ţară a tricolorilor, Apostol va fi investigat mai amănunţit şi, cel mai probabil, mâine, acesta va efectua un RMN pentru a afla cu siguranţă gravitatea accidentării suferite.

Steaua s-a distrat cu CS Tunari

Jucătorii rămaşi sub comanda lui Marius Lăcătuş au disputat un test împotriva echipei din Liga a III-a, CS Tunari. "Roş-albaştrii" au câştigat clar, cu 9-0, un meci în care poarta trupei din Ghencea a fost apărată de goal-keeper-ul echipei secunde, Măcelarul.

simeon stalpnicul png

Suspendat în Liga Europei şi amendat de conducere, Pantelis Kapetanos a fost eroul partidei, marcând de patru ori.

Celelalte reuşite au fost semnate de Surdu (2), Tănase (2) şi Cosmin Matei. Lăcătuş a început cu următoarea formaţie: Măcelaru - Martinovici, Abrudan, Geraldo, Brandan - L. Marinescu, Szekely, Onofraş, Surdu, Cr. Tănase - Kapetanos. Au mai jucat: Latovlevici, Galamaz, Cosmin Matei, Bonfim şi Nicoliţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net