Ar fi preferat sarmale în loc de fructe de mare! Invitații Mariei Marinescu au plecat flămânzi de la nunta ei!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Deși și-a organizat nunta în stil clasic, așa cum și-a dorit toată viața, la Pavilion de la Musique de la Comtesse du Bary, și a avut numai invitați aleși, Maria Marinescu tot nu a scăpat de micile răutăți după eveniment. Nuntașii ar fi vrut mai multă mâncare!

În vara anului 2009, pe o pajiște din fața unui castel de lângă Paris, Maria Marinescu i-a jurat, în franceză, iubire veșnică omului de afaceri Frank Colin. Petrecerea de nuntă a avut loc într-un loc select unde au fost invitate 150 de persoane, printre care Valentina Pelinel și Cristi Boureanu, Ovidiu Zegheru sau Andreea Esca.

Mirii și-au întâmpinat oaspeții cu un meniu sofisticat, cu tot felul de fructe de mare și brânzeturi franțuzești renumite, însă nu au reușit să-i mulțumească pe toți cei care au răspuns invitației lor.

În ciuda eleganței și rafinamentului petrecerii de nuntă a creatoarei de modă și a omului de afaceri Frank Colin, au existat însă și persoane care și-ar fi dorit ca meniul să fie mai îndestulător, după modelul românesc. Maria Marinescu i-a povestit toate detaliile de la fericitul eveniment din viața sa prezentatoarei Maria Simion, fiind invitată la emisiunea ”Showbiz Report-Nuntă de vedetă”.

Maria Simion, prezentatoarea emisiunii Showbiz Report-Nunta de vedetă

simeon stalpnicul png

Ce cadouri au primit mirii și dacă au respectat tradițiile românești de nuntă, puteti afla duminică, începând cu ora 18.00, la Antena 2.

image
image
image
image
image
image
evaluare nationala jpg
netflix 4548440 1280 jpg
ninsoare iulie jpeg
gradina freepik jpg
haine sifonier jpg
zodii norocoase jpg
ceapa cartofi jpg
lavanda 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net