Are casa invadată de şerpi

Ultima actualizare:

Marian Manea (29 de ani) şi-a cumpărat o casă la ţară, în urmă cu doi ani, şi se pregătea să o renoveze.

„Am dat 3.000 de lei pe casă, adică prima rată. Mai trebuie să plătesc 7.000 de lei, dar o las baltă! Decât să mor cu zile pe bătătură, mâncat de şerpi, mai bine mă mut în mijlocul câmpului", ne-a spus olteanul.

Omul povesteşte cu groază cum reptilele i-au năpădit casa. „Aranjam rafturile din beci, ca să pot pune pe rafturi borcanele de zacuscă, sticlele cu vin şi bulion. Nu am apucat să termin, că au pătruns şerpii", ne-a spus tânărul.

Marian este fericit că a scăpat cu zile din ghearele morţii. „Bine că nu mi-au atacat copilul de cinci ani. Când am văzut că şerpii se înmulţesc, am început să îi împuşc şi să le iau gâtul cu patentul. Mi-a fost frică, pentru că m-ar fi putut muşca în orice moment. Odată, când îi împuşcam în cap, a venit un şarpe cu limba scoasă exact lângă obrazul meu", mai spune olteanul.

La sfatul vecinilor, Marian s-a dus în beci şi a început să mişte scândurile, ca să facă zgomot. „La zgomote, şerpii ies la suprafaţă. Cobor la subsol în fiecare dimineaţă şi dau cu ciocanul în blăni. Atunci începe să se audă sâsâind în toate colţurile şi ies toţi din pereţi", spune Marian.

Ţăranii din Foişor sunt convinşi că locuinţa cu pricina este blestemată. „Marian nu s-a căsătorit legitim cu femeia cu care trăieşte. Se poate ca diavolul să-şi fi vârât coada. E treabă necurată la mijloc, altfel nu-mi explic", a spus localnica Anica Burtea (58 ani), pensionară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
minivacanta jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net