Are costume de 90.000 €

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În Mexic a debutat la vârsta de 4 ani şi a fost considerat un adevărat fenomen. Fredy Camacho este singurul cântăreţ mexican care trăieşte în România.

„Înainte de fiecare spectacol stau cel puţin o oră şi jumătate să motez 80 de piese suflate în aur pe pantalonii mei. Aceste piese sunt făcute de mână şi sunt specifice defilărilor de la Botonadura Charra, sportul nostru naţional", ne explică Fredy Camacho, primul cântăreţ de folclor mexican din România.

Micuţele piese sunt suflate în aur sau argint şi un set de 80 de bucăţi costă între 1.000 şi 2.500 de euro.

Tânărul de 33 de ani a cunoscut-o în Mexic, în urmă cu patru ani, pe Ana Maria Petre, fiica ambasadorului român de la acea vreme.

După numai un an şi jumătate, Ana Maria a trebuit să revină în România alături de tatăl ei, iar Fredy s-a hotărât să-i facă o vizită.

Sombrero din piele şi frunze de palmier - 1.200 €. Cămaşă cu motive aztece şi fir de aur - 100 €. Pantaloni din caşmir cu piese suflate în aur - 4.000 €

„Iniţial am venit în România doar pentru un concediu prelungit, dar mi-a plăcut atât de mult ţara, încât am rămas aici.În urmă cu doi ani m-am căsătorit cu Ana Maria, iar acum aştept să obţin cetăţenia. Sunt hotărât să rămân aici", ne-a explicat cântăreţul. Acum, apariţiile sale la restaurantul „El Torito", acolo unde cântă la final de săptămână, sunt unele cu adevărat spectaculoase, mai ales prin ţinută.

„Hainele mele sunt toate originale din Mexic şi făcute manual", ne spune Fredy. Costumele tradiţionale pe care le are în România ajung la aproape 90.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net