Arşinel îi răspunde lui Bendeac: «E ruşinos că atacă un om aflat la pământ»

Ultima actualizare:

    Alexandru Arşinel
Alexandru Arşinel

Mihai Beandeac l-a atacat dur pe Alexandru Arşinel, printr-o scrisoare deschisă în care spunea că actorul nu a meritat să primească un rinichi şi nici nu conduce corespunzător Teatrul Constantin Tănase.

Alexandru Arşinel a declarat, pentru Adevărul, că nu îl cunoaşte pe Bendeac şi că nici comediantul nu şi-a exprimat vreodată dorinţa de a juca la Teatrul Tănase. Mai mult, actorului i se pare ruşinos că Bendeac a atacat un om aflat la pământ.

"Eu nu am comentat despre calităţile sale de actor. El s-a mobilizat să demareze, de ceva vreme, anumite invective la adresa teatrului pe care îl conduc şi la adresa unor colegi care şi-au câştigat un anumit statut după mulţi ani de muncă. Dacă acesta e caracterul lui, eu nu am ce să fac. Nu vreau să intru în polemică cu el. Eu în viaţa mea nu am schimbat două vorbe cu el. Niciodată nu şi-a exprimat dorinţa de a lucra la Teatru, nu a venit să-mi propună niciodată un proiect. Ceea ce este ciudat este faptul că atacă un om aflat la pământ, e ruşinos, să-i fie ruşine! Nu mă cobor eu la un nivel atât de jos, eu am o activitate publică şi am fost binecuvântat cu multe răsfăţuri din partea publicului. Am primit mesaje de sprijin din toată lumea şi din ţară", a spus Arşinel.

Mihai Bendeac îl face praf pe Arşinel: «Dumneata ai furat dreptul altcuiva la viaţă!»

Alexandru Arşinel, replică la criticile aduse după transplant: «Mă intrigă faptul că în jurul valorilor pot să apară asemenea gunoaie»

image
image
image
image
image
image
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net