Aşa arată Mihai Bendeac după ce a slăbit 10 kilograme! - FOTO


    Mihai Bendeac: FOTO Facebook
Mihai Bendeac: FOTO Facebook

Cu multă voinţă, antrenamente fizice intense şi un regim alimentar strict, Mihai Bendeac a reuşit să arate precum un manechin. A slăbit 10 kilograme în trei luni şi este extrem de mândru de realizare.

Actorul a urmat cu sfinţenie programul impus şi nu a cedat tentaţiilor. Vedeta a postat pe Facebook şi o fotografie cu trupul său lucrat.

"Am castigat ceva in ultimul timp. Vointa. Cand am inceput antrenamentele si regimul, mi-am propus sa ajung, in momentul in care sa nu par mai gras sau mai putit "lucrat" decat manechinii si manechinele expuse in sala. Dupa 3 luni, 26 de antrenamente si 10 kilograme mai putin, am facut-o si pe-asta.  N-o luati ca pe o lauda cocalareasca. Dar sunt mandru ca mi-am demonstrat, la aproape 30 de ani.

Eu nu as putea scrie o carte, precum altii. Nu de alta, dar nu inteleg cu ce as umple atatea pagini. Regimurile sunt precum religia. Daca toate s-ar fi oprit la "Iubeste-ti aproapele" ar fi fost perfect. Dar au complicat-o, intru manipulare. Asa si cu regimul. O mie de vorbe, o para nu fac. Solutia e simpla. Carne pe gratar, NU dulciuri, abtinere TOTALA de la orice pofte. Plus antrenamente, alergari etc. Restul, cred eu, e vrajeala", a scris Mihai Bendeac.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
caine covid carantina china foto twitter jpg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
infidelitate 0 jpeg
shutterstock 414106915 jpg
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
image
image
image
image
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan
masina cu lemne furate din padure jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea