Aşa arată noul Ford care va fi fabricat în România - FOTO

simeon stalpnicul png

Fotografiile spion surprinse de Auto Express dezvăluie noul model pe care-l pregăteşte Ford şi despre care s-a scris că va fi fabricat la Craiova.

Noul crossover ce face parte din programul Ford de extindere a liniei de modele din segmentul B, este creat pe platforma Focus şi va fi fratele mai mic al modelului Kuga. Prototipul surprins în imagini este înregistrat în Marea Britanie şi are volan pe dreapta.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI

Jantele mai mari de oţel, garda la sol ceva mai mare, o poziţie la volan care oferă mai multă vizibilitate, diferenţa între partea superioară a pneurilor şi caroserie, sunt principalele elemente ale noului model. În plus, ecartamentul mare lasă la vedere sistemul de tracţiune integrală, adaptat dimensiunilor maşinii.

În afară de ceea ce poate fi observat din fotografii, alte detalii nu sunt disponibile, dar crossoverul de clasă mică va concura cu Nissan Juke şi MINI Countryman atunci când va ieşi pe piaţă.

simeon stalpnicul png

În urmă cu ceva timp,  John Fleming, vicepreşedintele Ford, responsabil de divizia Global Manufacturing & Labor Affairs, şi-a anunţat planurile de a lansa un nou model de clasă mică.

"Autovehicolul pe care îl vom lansa la anul va avea dimensiuni mici. Vom fabrica aproximativ 150.000 de unităţi pe an, iar noul model va fi unic. Va fi o maşină complet nouă pentru portofoliul Ford", spunea Fleming despre modelul ce ar urma să fie asamblat începând cu toamna anului viitor la uzina Ford din România.

Sursă foto:AutoExpress

simeon stalpnicul png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
Relaţia dintre Rusia şi Germania FOTO SHUTTERSTOCK
taul mare rosia jpeg
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png