Aşa elimini mizeria din apă!
Studierea metodelor de purificare suplimentară a apei de la robinet constituie o preocupare permanentă.
Aşa a apărut, pe piaţă, o diversitate de aparate pentru filtrarea apei. Iată care sunt cele mai practice aparate.
Scapă de bacterii şi gustul de clor
Filtrul de osmoză inversă se aşază sub chiuvetă şi are cinci etape de filtrare.
Elimină impurităţile, reduce clorul, îndepărtează bacteriile şi viruşii, înlătură gazele şi substanţele volatile din apă.
Elimină impurităţile din apă cu UV
În momentul în care bacteriile, viruşii şi alte microorganisme sunt expuşi la radiaţii UV, capacitatea lor de reproducţie este distrusă, ceea ce înseamnă că ele nu mai reprezintă un pericol pentru sănătatea consumatorului.
Sterilizarea cu UV este sigură şi foarte eficientă. Acest procedeu nu modifică gustul, mirosul şi culoarea apei, ci înlătură riscul de îmbolnăvire cauzat de contaminarea microbiană.
Filtrul lavabil dă un gust mai bun
Alt model mai mic şi mai simplu de folosit este filtrul cu un cartuş lavabil antibacterian care se amplasează pe chiuvetă.
Acesta elimină clorul, bacteriile şi îmbunătăţeşte gustul, mirosul şi culoarea apei.
Preţuri
Filtru cu osmoză inversă: 280 - 600 lei
Sterilizator UV: 170 - 500 lei
Filtru lavabil: 250 - 460 lei