Aşa râde după ce a împuşcat 19 oameni

simeon stalpnicul png

Monstrul din Tucson, Arizona, a apărut râzând în instanţă. Jared Loughner, de 22 de ani, a ucis 6 persoane nevinovate şi a rănit grav alte 13, între care şi pe politiciana Gabbrielle Giffords.

Jared Loughner, autorul masacrului din Arizona care a împuşcat-o în cap pe membra Congresului SUA, Gabbrielle Giffords, i-a şocat pe cei prezenţi în sala de judecată din Phoenix. El a apărut zâmbitor, tuns la zero şi nepăsător, la audieri.

Citeşte şi:

Adrian Haiduc despre atentatul din Arizona: “Sunt împotriva violențelor de acest gen”

Baie de sânge in America

VIDEO Membră a Congresului american, împuşcată în cap

Martorii spun că în sală nu s-au aflat nici părinţii, nici prieteni ai monstrului. Părinţii lui, Randy şi Amy, s-au închis în casă şi plâng, potrivit vecinilor.

"Se simt vinovaţi şi sunt devastaţi, nu îşi închipuiau că fiul lor suferă de probleme psihice atât de grave", au subliniat aceştia, dezvăluind că Loughner a fost crescut numai de tată, fiindcă doar mama lui lucra.

În grădină s-a găsit un cort cu un craniu şi lumânări, ceea ce înseamnă că ucigaşul făcea ritualuri satanice. El nu a vrut în ruptul capului să-şi motiveze atacul, devenind agitat pe parcursul audierii. Era un tip retras despre care colegii spun că le trimitea mesaje ciudate, a adus o armă la şcoală şi era obsedat de profeţiile despre apocalipsa din 2012.

Gabbrielle Giffords l-a supărat pe ucigaş pentru că nu i-a răspuns la o întrebare în urmă cu doi ani, când a făcut o vizită la facultatea lui, potrivit FBI.

simeon stalpnicul png

Politiciana împuşcată în cap, verişoară cu Gwyneth Paltrow

Deputata democrată Gabbrielle Giffords este o verişoară a actriţei Gwyneth Paltrow, care s-a arătat foarte afectată de ceea ce s-a întâmplat. Paltrow spune că se roagă pentru Gabrielle, care este în stare critică. Medicii sunt optimişti în privinţa recuperării ei.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg