Ascultă aici melodia scrisă de solistul Hotel FM pentru fiica pierdută de patru ani

Fetița lui David Bryan
Fetița lui David Bryan

Adevărul de Seară Oradea vă prezintă emoționanta poveste a solistului David Bryan, membru al formației Hotel FM, care își caută cu disperare, în Anglia, fetița în vârstă de șapte ani. Britanicul spune că mama copilei face tot posibilul ca el să nu o găsească.  Acum el scrie o melodie dedicată micuței.

"Eu, ținând-o în brate pe Morgan, când era bebeluș! Asta ar fi trebuit să fac, dar, dacă rămâneam în Aycliffe aș fi decăzut la fel ca mulți dintre prietenii mei! Acum pot să mă întorc, cu o altă percepție despre viață, cu o carieră solidă în spatele meu... Nu mai durează mult Morgan, tati vine în curând!". Este mesajul postat de David Bryan pe Facebook, la una dintre puținele poze pe care le are cu fetița lui.

Reprezentantul României la Eurovision are un trecut de coşmar!

Hotel FM, pariul României la Eurovision! Este o alegere bună? - VIDEO

David Bryan a povestit în exclusivitate pentru Adevărul de Seară tot calvarul prin care trece din cauză că nu poate să-și vadă fiica. "Nu am avut o relație bună cu mama ei. Când s-a născut fetița am avut o perioada foarte grea. Ne certam foarte des și familia ei a spus că nu le sunt pe plac, din cauză că nu am vrut să fiu împreună cu ea. Dar noi doi nu ne înțelegeam, nu mă simțeam bine alături de ea", a mărturisit David.

După ce a luat decizia de a se despărți de mama fetiței, britanicul a luptat în instanță pentru dreptul de a-și vedea copilul. "Timp de șase luni am luptat în instanță să o văd, pentru că ea nu vroia să mă lase. În final am câștigat dreptul ca fetița să stea cu mine jumătate din timp", a spus David. Însă din cauză că micuța era influențată de mamă, ea ajungea la tatăl ei plângând. "Morgan plângea când ajungea la mine. Am ajuns să plâng și eu, pentru că era foarte greu. Am zis că situația asta nu face bine nimănui, nici mie, nici fetiței, nici mamei. Și am renunțat. Dar le-am zis că dacă vreodată fetița va dori să mă vadă eu sunt aici pentru ea", a mărturisit artistul.


    Fetița lui David Bryan
Fetița lui David Bryan

Dă click pe poză pentru a asculta melodia Morgan Song, compusă de David!

David povestește că a pierdut urma fetiței când mama ei a decis să se mute în alt oraș. "Sunt patru ani de când o caut. Am găsit familia mamei ei pe Facebook și i-am rugat să-mi dea o adresă, să-i scriu, dar au zis că nu vor, să stau aici în România că nu au nevoie de mine" , a povestit David.  Acum, artistul lucrează la o melodie dedicată fiicei lui și care se numește "Morgan Song".  "Încă mai lucrez la melodie, nu e gata. Am o variantă, dar vreau să o fac mai frumoasă", a declarat David.

Povestea orădenilor de la Hotel FM, trupa care ne va reprezenta în acest an la Eurovision

Ce nu ştiaţi despre Hotel FM la Eurovision 2011!

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub monica anghel png
andreea antonescu jpg
Horoscop dragoste webp
11 septembrie
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg