Asistenta prinţesei Kate, ucisă de o farsă

Ultima actualizare:
† Jacintha Saldanha
† Jacintha Saldanha

Jacintha Saldanha, de 46 de ani, a fost găsită fără suflare la 24 de ore după ce a răspuns la telefonul spitalului londonez King Edward VII.

O glumă făcută de doi prezentatori australieni de radio s-a încheiat tragic pentru asistenta prinţesei Catherine! Jacintha Saldanha, de 46 de ani, de la spitalul King Edward VII a fost chemată, joi, la recepţie unde, chipurile, sunase însăşi Regina Elizabeta. După ce i-a răspuns femeii care se dădea drept "bunica pacientei", Saldanha a aflat că a fost o glumă. Nu a putut trece peste, iar vineri a fost descoperită moartă.

Fiica de 16 ani a Jacinthei Saldanha a ajuns şi ea la Urgenţe, ieri, după ce a fost descoperită de tatăl şi fratele ei fără cunoştinţă în baie.

"Nu a putut trece peste moartea mamei ei", au declarat medicii de pe ambulanţă.

Moartea suspectă a asistentei, care a lăsat în urmă doi copii, pe Junal şi Lisha, a şocat întreaga planetă. Potrivit unor surse, ea ar fi cedat nervos după farsa celor doi prezentatori de radio australieni ­Michael Christian şi Mel Greig.

† Jacintha Saldanha


    † Jacintha Saldanha
† Jacintha Saldanha

Pe de altă parte, există şi cârcotaşi care spun că femeia a fost supusă unor presiuni din ­partea conducerii spitalului pentru greşeala de a fi "dat informaţii personale despre unul dintre pacienţi". Deşi momentan nu a fost eliberat un certificat medico-legal care să precizeze cu exactitate cauza morţii, se pare că ar fi vorba de sinucidere prin intoxicare cu medicamente. Autorii farsei s-au trezit cu emisiunea suspendată.

Ducesa Catherine de cambridge a fost internată la King Edward VII trei zile după ce a acuzat miercuri greţuri matinale. Acestea s-au manifestat prin stări de vomă şi deshidratare puternică. A fost ţinută pe perfuzii pe întreaga durată a spitalizării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net