Asta da minune! O tânără a născut gemeni la câteva săptămâni după ce fusese declarată moartă

Ultima actualizare:

Christine Bolden, în vârstă de 26 de ani, a fost fericită toată viaţa ei până la sfârşitul lui martie când a simţit o durere puternică la cap şi a leşinat. Se pare că tânăra se născuse cu două anevrisme de care nimeni nu ştia nimic. Chiar dacă medicii au declarat-o moartă, tânăra a reuşit să ţină miraculos sarcina până la final, născând prin cezariană. Ea a născut pe 17 aprilie doi copii perfect sănătoşi.

"Am rugat doctorii să nu oprească aparatele cu ajutorul cărora respira pentru că toată familia îşi dorea ca aceşti copii să supravieţuiască. A fost foarte greu. Ne pare rău că ea nu a supravieţuit să îşi crească bebeluşii", a mărtusisit Danielle Bolden, mătuşa tinerei.

Mama lui Christine a mărturisit că s-a aşteptat până în ultimul moment ca fiiica sa să se trezească. "Medicii nu i-au făcut anestezie pentru că am fost ferm convinşi că se va trezi din cauza durerii, dar nu a fost aşa. În momentul când naşterea s-a terminat, ne-a fost clar că asta fusese pentru ea", a spus părintele îndurerat.

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net