Asta-i culmea! A violat o tânără, dar a scăpat de puşcărie dintr-un motiv halucinant

Ultima actualizare:

    Și-a violat fiica
Și-a violat fiica

Un bătbat de 40 de ani din Anglia a scăpat de închisoare, după ce a fost acuzat că a violat o tânără de 21 de ani.

Andrew Machin a recunoscut că fata, pe care a cunoscut-o prin nişte prieteni comuni, nu a consimţit actul sexual, dar nu şi-a putut controla acţiunile, pentru că suferă de sexsomnie.

El este unul dintre primii acuzaţi de viol care scapă de puşcărie invocând acest motiv. Machin a povestit juriului că a băut împreună cu tânără de 21 de ani şi că a condus-o acasă pentru că fata nu se putea ţine pe picioare din cauza alcoolului. La un moment dat, a adormit lângă ea şi nu şi-a dat seama că fac sex.

"Voiam doar să dorm. Nici nu ştiam unde sunt când m-am trezit. Am vrut numai să o ajut. Am dus-o acasă, am ajutat-o să vomite şi am băgat-o în pat. Nu am vrut să fac sex cu ea şi nu am intenţionat să îi fac rău. Mă simt oribil pentru ce s-a întâmplat", a pus bărbatul, cu ochii în lacrimi.

Declaraţiile sale au fost confirmate de soţia sa, în vârstă de 38 de ani. "Facem sex şi el nici nu ştie. E ca şi cum ar fi hipnotizat."

Fata de 21 de ani a recunoscut că a fost ajutată să ajungă acasă de cel care avea să devină violatorul ei şi că a intrat în panică atunci când şi-a dat seama ce se întâmplă. "Eram încă beată. Am urlat la el să se oprească, dar nu s-a oprit. Dacă era o aventură de o noapte, o partidă de sex cu un necunoscut, dar pe care mi-aş fi dorit-o, nu aş fi spus nimic nimănui. Dar ce s-a întâmplat a fost oribil.."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net