Atac fără precedent asupra fiicelor lui Obama. Cei care au citit cuvintele au fost scandalizaţi

simeon stalpnicul png
În fiecare an, Barack Obama graţiază un curcan de Ziua RecunoştinţeiFoto: Getty Images

Cele două fiice adolescente ale preşedintelui american, Barack Obama, au fost aspru criticate de către un director de comunicare al Congresului American, pentru felul în care au ales să se îmbrace la recepţia organizată la Casa Albă, de Ziua Recunoştinţei.

Malia (16 ani) şi Sasha (13 ani), fiicele lui Michele şi Barack Obama au devenit ţinta unor atacuri virulente ale lui Elizabeth Lauten, director de comunicare al unui senator republican.

Femeia a publicat pe contul personal de Facebook un mesaj foarte acid, în care le critică pe cele două adolescente pentru ţinuta vestimentară lipsită de eleganţă, pe care au ales să o afişeze la Casa Albă, de Ziua Recunoştinţei.

"Dragă Sasha şi Malia, înţeleg că treceţi printr-o perioadă cumplită a adolescenţei, dar faceţi parte din Prima Familie, aşa că încercaţi să arătaţi puţină clasă. Măcar respectaţi rolul pe care îl aveţi. Pe de altă parte, mama şi tatăl vostru nu-şi respectă poziţiile foarte mult, nici măcar naţiunea, aşa că aveţi de suferit atunci când vine vorba de un model de urmat. Cu toate acestea, ridicaţi-vă la înălţimea ocaziei. Comportaţi-vă ca şi cum contează pentru voi că vă aflaţi la Casa Albă. Îmbrăcaţi-vă ca şi cum meritaţi respect, nu un loc la bar. Şi, cu siguranţă, nu vă mai strâmbaţi în timpul transmisiunilor televizate", a afirmat ea.

image
Elizabeth Lauten este director de comunicare pentru un senator republican

Din cauza acuzaţiilor dure lansate la adresa fiicelor lui Obama, Elizabeth Lauten a fost aspru criticată de sute de oameni, care au solicitat ca aceasta să fie concediată din postul de director de comunicare pentru senatorul republican Stephen Fincher. Dându-şi seama de gravitatea gestului său, Lauten a şters postul cu pricina, şi-a transformat profilul într-unul privat şi a publicat un alt mesaj, pe aceeaşi reţea de socializare, prin care îşi cerea scuze pentru afirmaţiile făcute.

"Vreau să profit de moment şi să-mi cer scuze pentru postul de mai devreme, de pe Facebook, în care le judecam pe Sasha şi Malia Obama, la ceremonia anuală de iertare a curcanului, de la Casa Albă. Când am publicat acest lucru pe Facebook, am reacţionat la un articol şi le-am judecat pripit pe cele două domnişoare într-un fel în care nici eu n-aş fi vrut să fiu judecată atunci când eram adolescentă. După multe ore de rugăciune, discuţii cu părinţii şi recitirea mesajului meu îmi dau acum seama cât de dureroase au fost cuvintele mele. Vă rog să luaţi la cunoştinţă faptul că acele judecăţi de valoare nu se regăsesc în sufletul meu. Mai mult, aş vrea să-mi cer iertare celor pe care i-am rănit şi i-am jignit cu cuvintele mele şi promit să învăţ (şi vă asigur că aşa s-a întâmplat) din această experientă", a mai spus Elizabeth Lauten.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
florin zalomir
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
kate middleton
Elevi liceu Romania FOTO Mircea Moira   Shutterstock jpg
balena cu cocoasa islanda foto shutterstock
image
image
image
image
Melania şi Donald Trump
poluare matasari Foto
michelle si barack obama
kate middleton
dureri menstruale
Prinţul Charles şi Camilla au participat la un festival bavarez şi au ciocnit o halbă de bere în onoarea celui mai nou membru al familiei, Archie Harrison  jpeg