Aţi ţinut-o tot anul numai în scandaluri!

Ultima actualizare:

    marina almasan
marina almasan

Nu obosesc niciodată să facă scandal şi să dea „drumul" la vorbe grele. Personaje de tot felul din lumea vedetelor au făcut în 2012 afirmaţii demne de ţinut minte. Iată cele mai reuşite „perle" şi cele mai suculente scandaluri ale anului care se încheie mâine. Amuzaţi-vă!

Divorţuri, scandaluri, împăcări surpriză. Vedetele nu ne-au lăsat să ne plictism nici în acest an. Chiar în primele luni ale lui 2012, Click! a detonat bomba: Marina Almăşan are o aventură cu miliardarul timişorean Georgică Cornu. Dezvăluirile s-au lăsat cu două divorţuri: Victor Socaciu i-a spus „adio" vedetei tv, iar Oana Maria Cornu a decis să se despartă de soţul infidel.

În cele şase luni, cât a durat povestea de dragoste dintre Marina şi Georgică, replici acide au curs din toate părţile. Să fi fost acesta unul dintre motivele care au „stricat" relaţia celor doi amorezi? Cert este că despărţirea a fost confirmată de ei în vară.

Oana Zăvoranu a avut şi ea un an foarte agitat, care a culminat cu câteva tentative de „sinucidere", evident, în direct şi la ore de maximă audienţă la tv. Înainte de toate astea însă, Oana ne-a delectat cu show-ul pe care l-a avut cu Mircea Badea, după ce a dezvăluit că s-a iubit cu acesta, în mare secret, în urmă cu mai mulţi ani.

Culmea, pe atunci, realizatorul tv ar fi fost deja combinat cu Carmen Brumă. Un alt mare scandal „muzical" a pornit de la selecţia naţională pentru Eurovision 2012. Supărat că melodia sa nu a fost prea apreciată, Lucian Viziru a pornit un adevărat război. L-a luat în vizor pe Costi Ioniţă, compozitorul piesei câştigătoare, pe care l-a făcut cu ou şi cu oţet. Ba chiar a mers mai departe cu acuzaţiile, sesizând la DNA neregulile din concursul naţional. Iată mai jos câteva fraze memorabile pe care protagoniştii scandalurilor din 2012 le-au rostit.

Marina Almăşan şi Georgică Cornu. Povestea de dragoste dintre Marina Almăşan şi miliardarul Georgică Cornu s-a lăsat cu două divorţuri. Vedeta tv s-a despărţit de Victor Socaciu, iar familia din Timişoara s-a destrămat. Culmea, nici relaţia celor doi, începută în mare secret, nu a rezistat decât o jumătate de an.

Andreea Tonciu. Iubita lui Mitea a găsit de cuviinţă să-şi exprime nemulţumirea faţă de câteva „colege" de breaslă.

simeon stalpnicul png

Nu pot să le suport pe panaramele astea pline de aere şi care vin tocmai din fundul Moldovei. Nici nu ne bagă în seamă la filmări, se dau mari doamne, dar se f... pe 50 de euro! Se cred mai presus decât noi, fetele cuminţi, care nu ne ducem să facem prostii cu băieţii pe bani. După ce că sunt panarame, mai sunt şi tari în gură şi obraznice".

Oana Maria Cornu. Soţia miliardarului Georgică Cornu n-a văzut-o niciodată cu ochi buni pe cea care i-a furat bărbatul. „Femeia asta (Marina Almăşan - n.r.) a pus ochii pe el când a văzut că scoate din buzunar 10.000 de euro ca să-i doneze".

simeon stalpnicul png

Costi Ioniţă.Compozitorul melodiei care ne-a reprezentat anul acesta la Eurovision i-a dat o replică acidă lui Lucian Viziru, care a spus despre el că nu-l ajută faţa. „Nu ştiu dacă mă ajută faţa, dar mă ajută viaţa. Cu la fel de multă ruşine stau în spatele lui Shaggy, Bob Sinclair, Pitbull, aşa cum stau în spatele celor de la Mandinga."

simeon stalpnicul png

Gigi Becali. Patronul Stei a făcut furori la debutul său ca parlamentar.„Pe mine mă recomandă dreptatea, adevărul, asta mă recomandă. (...) Studiile pe care le am eu sunt de ajuns pentru a vedea dreptatea. Sunt cel mai puternic deputat! Spuneţi-mi dacă vedeţi vreunul mai puternic decât mine pe aici? Aţi mai stat cu vreunul aşa cum staţi cu mine?"

Oana Zăvoranu. Una din cele mai agitate vedete din acest an a intrat într-un scandal uriaş cu realizatorul tv Mircea Badea. I-a transmis: „Hai că abia aştept, Mirciulică duru-duru, cât de dur şi de rău vei fi tu acum, când chiar ai fost mârlan şi mincinos."

Denisa Nechifor. Mama copilului fotbalistului Adrian Cristea a şocat cu o afirmaţie cu subînţeles, făcută la adresa iubitei de atunci a sportivului, Bianca Drăguşanu. „Dintr-o curvă nu poţi face femeie de casă şi nici dintr-un fotbalist un om serios."

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net