Au 250 de milioane $ de la loto, dar merg zilnic la muncă


    Marea Britanie
Marea Britanie

Nu şi-au luat decât o dubiţă Ford de 5.800 de dolari (20.880 de lei) după uriaşul câştig de 250 de milioane  de dolari de la loto.

Stau în aceeaşi casă şi, mai mult decât atât, şi-au păstrat locurile de muncă. Salariul lor comun este de 3.000 de dolari lunar (10.200 de lei), dar nici nu se gândesc să renunţe la servicii.

Acum două luni, cei doi britanici au devenit putred de bogaţi. Soţii Gillian şi Adrian Bayford au câştigat cel mai mare premiu din istoria loteriei Euromillions: 190 de milioane de euro.

Adrian Bayford se trezeşte la şase dimineaţa pentru a ajunge la magazin

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Dacă până săptămâna trecută situaţia lor financiară era la pământ, destinul li s-a schimbat radical. Nu mai puţin de 250 de milioane de euro (900 de milioane de lei) au intrat în conturile celor doi.

Vestea câştigului parcă le-a picat din ceruri. Extazul provocat de această sumă fabuloasă a fost resimţit şi de copiii cuplului. Înainte de a deveni multimilionari, cei doi soţi o duceau din ce în ce mai rău cu banii.

Acum, Gillian este asistentă într-un spital iar Adrian, vânzător la un magazin de muzică, iar în fiecare zi, se trezesc de dimineaţă pentru a nu întârzia la serviciu.

Câştigătorul român, la fel de modest

Gheorghe D., un taximetrist modest din Colentina, a încasat acum un an 7,2 milioane de euro (32,4 milioane de lei) la 6/49. Chiar dacă suma este mult mai mică, în comparaţie cu cea obţinută de familia britanică, modestia premianţilor se aseamănă.

Gheorghe D.nu s-a schimbat prea mult de când a câştigat 7,2 milioane €

simeon stalpnicul png

Bărbatul a locuit, mult timp după acest eveniment, într-o casă situată într-o mahala din Bucureşti şi, până mai ieri, îşi câştiga existenţa din taximetrie.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
andreea esca si alexandre eram jpg
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
Cozonac
shutterstock 165207755B jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
Cameră de hotel - bagaj FOTO Shutterstock
ronaldo bucurie jpg
image
image
image
image
index webp
brad impodobit jpg
cub cred în românia bran png
niculae si rodica badalau jpg
În Obor, lumea  cumpără orice, de  la mezeluri la brazi jpeg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători