Au apărut șosetele «antiglonţ» care nu se rup niciodată

Ultima actualizare:

    Captură video
Captură video

Şosetele „Socrate" nu vor avea niciodată găuri jenante în dreptul degetelor sau la călcâie, fiind fabricaţi din acelaşi material ca vestele antiglonţ, scrie adevarul.ro.

Un tânăr de 23 de ani din Chicago, Cameron Carter, este inventatorul şosetelor „fără moarte". Inspirat de cursurile urmate la Academia US Air Force, el a decis să folosească tehnologia militară regăsită în fabricarea vestelor antiglonţ. Aplicarea abordată de tânărul antreprenor: şosete „civile" întărite cu kevlar, un matrial extrem de rezistent.

Şosetele „Socrate" nu se rup şi nu se uzează niciodată, îşi asigură producătorul clientela, pentru că au întărituri din kevlar la călcâie şi în dreptul degetelor. Pentru finanţarea proiectului, Cameron Carter a apelat la site-ul de comerţ online Kickstarter, iar acum are venituri de 28.000 de dolari.

Şosetele se vând online la preţul de 20 de dolari perechea şi au termen de livrare cinci săptămâni. Asemănătoare fibrelor de carbon, kevlarul este o fibră sintetică de cinci ori mai rezistentă decât oţelul. Mai mult, materialul este foarte uşor şi elastic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net