Au exersat degeaba loviturile de la 11 m

Ultima actualizare:

Oltenii au exersat degeaba loviturile de la 11 metri în zilele dinaintea meciului cu Dinamo. Atunci când au fost puşi în faţa faptului în sine au clacat, chiar dacă la antrenamente dovediseră că stăpânesc bine acest procedeu.

„Au bătut şi cu o zi înainte de meci şi au părut foarte siguri pe ei. Nu ştiu ce s-a întâmplat la joc", a precizat un oficial al echipei, care a dezvăluit că Victor Piţurcă avea deja o listă cu jucătorii care să execute penalty-urile.

Iar Găman, Bărboianu, doi dintre cei care au ratat miercuri seară, erau primii, pentru că, la antrenamente, marcaseră de fiecare dată. "Pe listă se mai aflau nume ca Gargorov, Prepeliţă, Wobay (jucători înlocuiţi de Piţurcă pe parcursul meciului) şi Dorel Stoica, acesta din urmă având misiunea să bată ultimul penalty, care putea fi decisiv. Nu a mai fost cazul. „Sunt amărât. Pur şi simplu jucătorii au ratat, nu şi-au pregătit execuţiile bine şi asta a fost", a explicat Piţi, care nu s-a mai întors cu echipa la Craiova, preferând să pregătească în Bucureşti al doilea duel cu Dinamo, cantonând echipa la Mogoşoaia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net