Au zdruncinat România cu scandalurile lor! Cele mai tari balamucuri din 2011! - VIDEO/ FOTO

Ultima actualizare:
Școala a  fost ieri  sigilată
Școala a fost ieri sigilată

Multe dintre persoanele publice din România au reuşit să fie în prim plan după ce au apărut în ziar şi la TV în ipostaze jenante. Vedetele noastre s-au bucurat de atenţia presei atât în momentele fericite ale vieţii lor, cât şi atunci când s-au certat la cuţite cu iubiţii, prietenii, colaboratorii sau familia.

Mariana Moculescu - Cristi Marin

Anul acesta, unul dintre cele mai mari scandaluri din showbiz-ul românesc i-a avut ca protagonişti pe Mariana Moculescu şi fostul ei iubit, Cristi Marin. Nu de puţine ori cei doi foşti amorezi au apărut la TV certându-se ca la uşa cortului. Fosta soţie a lui Horia Moculescu s-a iubit pasional cu Cristi, dar după doi ani de relaţie s-au despărţit cu urlete.

Cel mai intens scandal dintre cei doi a avut loc în 16 iunie, când Mariana şi Cristi şi-au împărţit palme şi înjurături! Acesta a urmărit-o într-un club de fiţe şi a sărit nebun de gelozie la gâtul unui animator care îi făcea Marianei un număr de striptease în poală. Enervată, Moculeasca l-a scos în pumni afară pe fostul ei logodnic.

Mihaela Rădulescu - Andreea Marin Bănică

Un alt scandal mediatizat a fost între fosta şi actuala soţie a lui Ştefan Bănică Jr., Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin şi-au «dăruit»  replici acide de fiecare dată când au avut ocazia. Dacă nu s-au certat pentru cântăreţ, cele două vedete de televiziune s-au scandalizat pe motive aberante şi au dat vina una pe cealaltă. O astfel de situaţie a avut loc în luna noiembrie a acestui an, când Mihaela Rădulescu a declarat la Kanal D că Andreea Marin dă dovadă de neprofesionalism atunci când o atacă, fiindcă nu are niciun motiv să facă asta.

simeon stalpnicul png

«E păcat şi nefiresc să te deranjeze concurenţa. Am stat şi m-am gândit ce o deranjează la mine şi am realizat că poate e vorba de o concurenţa, nu probleme de alt gen. E adevărat că multe femei îşi scot ghearele când e vorba de un bărbat. Acolo a fost vorba de nişte neplăceri. Nu se face asta, nu pentru că nu se cade. Nu se face profesional, decât dacă ai un motiv real»,  mărturisea Mihaela la acel moment.

Mihaela Rădulescu: «Andreea Marin a oferit un spectacol prost şi o dovadă de neîncredere în sine»

Mihaela Rădulescu:«Îmi pare rău că Andreea s-a făcut de râs aşa»

Mircea Geoană - PSD

După ce a pierdut alegerile prezidenţiale la mustaţă în faţa lui Băsescu, în decembrie 2009, pentru Geoană a început dezastrul: a fost înlocuit din funcţia de preşedinte al PSD cu Victor Ponta, în februarie 2010 şi a fost suspendat pentru 6 luni din partid, în decembrie 2010. Soarta lui a fost pecetluită când a fost dat afară definitiv din partid în 22 noiembrie, iar în aceeaşi zi a rămas şi fără şefia Senatului.

Un episod s-a consumat în august 2010, după ce Geoană a avut mai multe schimburi de replici dure cu preşedintele partidului, Victor Ponta «Dacă nu va respecta decizia (nota: timp de 6 luni, nu a mai avut voie să facă niciun fel de declaraţii în numele partidului), Geoană va pleca din PSD», ameninţa Ponta la acel moment. Fapt ce s-a şi întâmplat după un an şi jumătate de neînţelegeri.

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png

«Chiar dacă mâine m-aş retrage din funcţia de lider al PSD, aş pleca satisfăcut că am făcut un bine extraordinar partidului meu, scăpându-l de un personaj cu un asemenea caracter şi un bagaj de înfrângeri, frustrări şi ură absolut nocive», a comentat Victor Ponta pe blogul personal.

Mai mult decât atât, Mircea Geoană a «câştigat» şi antipatia preşedintelui de onoare al partidului PSD, Ion Iliescu « Să ştiţi că porecla de «prostănac» pe care a primit-o de la mine a avut un fundament», a declarat Iliescu.

George Becali versus Mitică Dragomir, Dragoş Săvulescu, ziarişti

În luna iunie, Becali a vorbit ca la uşa cortului, din nou, iar ţinta a fost Mitică Dragomir. Cei doi microbişti s-au luat la harţă după ce latifundiarul din Pipera l-a acuzat pe şeful LPF că a tras commision din 101 milioane de euro, bani veniţi din drepturile TV. La scurt timp a reacţionat şi Dragomir, care a spus că Becali i-ar fi cerut şpagă.

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png

Patronul Stelei a reacţionat acid la auzirea acestor acuzaţii: «Să facă ce vrea el că mi-o s*** dimineaţa, la prânz şi seara. Asta poate să-mi facă el mie. Mi-o s*** în fiecare zi! A ajuns boşorogul ăsta să se pună cu mine. Are un copil şi atât! Cum se pune cu mine? Odată se termină şi cu obrăznicia lui! Mă scoate din sărite şi uit de toată frica faţă de Dumnezeu şi îl pun la punct! Îl pun la punct şi în alte moduri că e prea obraznic», a spus Becali la GSPTV.

Becali s-a certat şi cu Dragoş Săvulescu, unul dintre acţionarii din Ştefan cel Mare! În decembrie 2011, după derby-ul dintre Dinamo şi Steaua, şefii rivalelor s-au atacat dur! Totul a început de la câteva imagini ce au rulat pe tabela de scor înaintea meciului: actorul Dragoş Stoica îl imita pe Gigi Becali în timp ce mulgea oile, iar la difuzoare, ca şi-n derby-ul de anul trecut, răsunau melodii ca "Oaia Mică" sau "Un'te duci tu, mielule?".

simeon stalpnicul png

Enervat de aluzii, stelistul a răbufnit: «Totul s-a făcut cu acordul şefilor, Badea şi Săvulescu, adică cel mai mare comunist, care în comuna lui se plimba cu căruţa pictată cu roşu şi verde, ca ştiţi voi cine, ca ţi... Iar pe Săvulescu l-a prins nevasta cu-n bărbat în pat şi de aia a divorţat».

Dinu Gheorghe: "Să-i fie ruşine lui Becali pentru cum vorbeşte. Să spună o rugăciune în biserică!"

Copos despre Becali: «E un bădăran»

Un alt conflict pe care Gigi Becali l-a avut s-a consumat la începutul anului 2011:  finanţatorul Stelei şi-a ieşit din fire când jurnalistul Ioan M. Ioniţă i-a propus ca imn al echipei cântecul "Ciobănaş cu 300 de oi". Becali a dovedit iar că nu-i este jenă să înjure şi să vorbească murdar, chiar dacă a fost sunat într-o emisiune televizată: "Ştii ce propun? Tu eşti prea dobitoc ca să mai apari la televiziune. Prostule, tâmpitule, dobitocule... Să nu mai apari la televiziune că eşti prea prost. Nu îl mai invita pe dobitocul ăla. Nu mai invitaţi proştii."

simeon stalpnicul png

O altă ispravă de acest gen s-a petrecut în 30 octombrie, într-o discuţie cu o jurnalistă. Miliardarul a uitat că vorbeşte cu o femeie şi i-a adresat jurnalistei cuvinte mai mult decât vulgare: « Ei, să-mi sugi p**a, atunci, da? Vreau să-mi sugi tu p**a!», a tunat Becali.

Parintii Madalinei Manole versus Pentru Mircea

Artista a devenit mamă în iunie 2009, iar la numai un an după naşterea primului copil, Mădălina Manole şi-a pus capăt zilelor! «Fata cu părul de foc» s-a stins din viaţă după ce a băut un insecticid interzis. Cel care a găsit-o fără suflare a fost chiar Petreu Mircea, soţul ei. Cu toate că  la locuinţa din Otopeni a fost chemată de urgenţă ambulanţa, Mădălina nu a mai putut fi salvată. Părinţii artistei nu au acceptat moartea cântăreţei, iar de când aceasta a decedat, atât Ion Manole, cât şi mama Mădălinei au ţinut-o din proces în proces cu soţul «fetei cu părul de foc».

simeon stalpnicul png

Încă de anul trecut, Ion Manole susţinea că Mădălina s-a sinucis din cauza soţului ei. Mai mult decât atât, cele două familii se urâsc şi nici în ziua de azi nu îşi vorbesc. Petru Mircea nu le dădea voie părinţilor Mădălinei să îşi vadă nepotul, iar Ion Manole s-a văzut nevoit să apeleze la avocaţi. Ion Manole a mers în istanţă pentru a cere drepturi asupra fiului Mădălinei şi în cele din urmă a câştigat procesul intentat.


    Școala a  fost ieri  sigilată
Școala a fost ieri sigilată

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net