AUDIO Marius Moga revine în atenţia fanilor cu o nouă surpriză muzicală! Vezi despre ce e vorba

image
Marius Moga

Dupa succesul pe care l-a inregistrat in ultima vreme cu artisti DeMoga Music precum What's UP, Adda si Liviu Teodorescu, Marius Moga lanseaza acum, in muzica mainstream, trupa de pop-rock Life On Mars, cunoscuta in ultimii 4 ani mai ales publicului din puburi si cluburi de live.

Hit-ul care va canta la vara din boxele plajelor si ale concertelor se numeste "Esti Pe Plus" (Muzica: Marius Moga, Loredana Cavasdan, Cristian Ungur, iRonic; text: Loredana Cavasdan, Marius Moga)

image
Life on Mars

"Am simtit nevoia de mai mult pop-rock pe radio vazand ca Vunk au redeschis drumul cu brio, iar Life On Mars e primul exemplu de band care vine din zona de coveruri si incepe sa-si construiasca un repertoriu original, bazat pe piese pozitive si de drum lung. Nicu Avram, Razvan Grigorescu si Vlad Vedes sunt unii dintre cei mai buni instrumentisti cu care am lucrat. Loredana Cavasdan vine ca cireasa de pe tort si o consider un artist complet - compune, canta si e cea mai zvapaiata fiinta pe scena, de parca a mancat ardei iuti", a declarat Marius Moga. Infiintata in anul 2010, trupa Life On Mars este cunoscuta in special publicului de club, dar si industiei de advertising, datorita numarului mare de concerte la party-uri de corporatie. Telespectatorii de show-uri tv muzicale o cunosc pe Loredana Cavasdan (voce) de la Megastar (Prima TV), dar si de la "Vocea Romaniei" (Pro TV). Nicu Avram, Vlad Vedes si Razvan Grigorescu au o experienta de peste 10 ani in lumea muzicala, cantand cu trupe de succes din Romania.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
tren cersetori pitesti foto primaria pitesti jpg
Stalp curent electricitate energie electrica FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg