AUDIO! Uite cât de mult s-a schimbat Cristina Vasiu de la Vocea României! Şi-a lansat piesa noua cu J Yolo!

Ultima actualizare:
Crsitina Vasiu
Crsitina Vasiu

De la adolescenta timidă de la "Vocea Romaniei", Cristina Vasiu s-a transformat într-o tânără foarte senzuală. Aceasta schimbare de look se datorează lansării noului său single, în colaborare cu J. Yolo, intitulat "Feel Ya".

La doi ani de când s-a terminat primul sezon al emisiunii "Vocea României", fosta concurentă Cristina Vasiu s-a transformat dintr-o adolescentă timidă într-o femeie senzuală.

Cristina Vasiu şi Horia Brenciu, la Vocea României


    Crsitina Vasiu
Crsitina Vasiu

Blonda adopta acum un stil mult mai sexy şi mai sensual, mai ales că în tot acest timp s-a concentrat pe dezvoltarea carierei ei solo. Tânăra, energică şi talentată, Cristina Vasiu lansează primul single în colaborare cu J Yolo.

"Feel Ya" este povestea unui joc al iubirii pe care oricine o trăieşte fără să trebuiască să spună "Te pup, pa pa!". După experienţa show-ului "Vocea României", Cristina Vasiu şi-a canalizat energia pe dezoltarea proiectului solo, aşa a ajuns să lucreze în studio cu, J Yolo, Magic Juice, DJ Sava, Mihai Ristea şi Alex Cotoi.

"Am avut alături o gaşca minunată care şi-a pus, în acorduri, tot talentul pentru a realiza acest single. "Feel ya" este porţia de energie pe care toată lumea o poate savura în club alături de prieteni, este jocul iubirii pe care tinerii îl experimenteaăa în cele mai diverse forme. Mă bucur enorm că-l am alături pe J Yolo, iar prin stilul inconfundabil a reuşit să dea un suflu inconfundabil melodiei", a spus Cristina Vasiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net