"Avatar" va avea două continuări, iar "Titanic" va fi 3D

"Dacă se va încheia acel contract, mi-ar plăcea să fac alte două filme «Avatar»", a declarat cineastul canadian pentru cotidianul francez, cu ocazia lansării în Franţa a unei versiuni a filmului "Avatar" ce conţine opt minute suplimentare faţă de pelicula originală.

Deşi nu a început "încă" să scrie scenariul pentru aceste filme şi nu intenţionează să se apuce de lucru "imediat", regizorul canadian a declarat că, deocamdată, se mulţumeşte să îşi ia notiţe şi să facă diverse schiţe.

"Pentru moment, prioritatea mea este să termin redactarea romanului «Avatar», început cu un an şi jumătate în urmă şi care va fi lansat la sfârşitul acestui an sau începutul anului 2011", a declarat James Cameron. Regizorul canadian a precizat că acest roman îi va permite să prezinte publicului numeroase elemente pe care nu a avut posibilitatea de a le detalia în celebrul său lungmetraj, informează Mediafax.

De altfel, cineastul canadian a declarat că lucrează deja la reconversia în 3D a filmului său din 1997 "Titanic" - 11 premii Oscar din 14 nominalizări -, pe care doreşte să îl lanseze în versiune tridimensională în 2012, pentru a comemora 100 de ani de la naufragiul celebrului pachebot.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Polonia a inaugurat gazoductul Baltic Pipe FOTO Profimedia
panouri fotovoltaice
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg