"Avatar" va avea două continuări, iar "Titanic" va fi 3D

Ultima actualizare:

"Dacă se va încheia acel contract, mi-ar plăcea să fac alte două filme «Avatar»", a declarat cineastul canadian pentru cotidianul francez, cu ocazia lansării în Franţa a unei versiuni a filmului "Avatar" ce conţine opt minute suplimentare faţă de pelicula originală.

Deşi nu a început "încă" să scrie scenariul pentru aceste filme şi nu intenţionează să se apuce de lucru "imediat", regizorul canadian a declarat că, deocamdată, se mulţumeşte să îşi ia notiţe şi să facă diverse schiţe.

"Pentru moment, prioritatea mea este să termin redactarea romanului «Avatar», început cu un an şi jumătate în urmă şi care va fi lansat la sfârşitul acestui an sau începutul anului 2011", a declarat James Cameron. Regizorul canadian a precizat că acest roman îi va permite să prezinte publicului numeroase elemente pe care nu a avut posibilitatea de a le detalia în celebrul său lungmetraj, informează Mediafax.

De altfel, cineastul canadian a declarat că lucrează deja la reconversia în 3D a filmului său din 1997 "Titanic" - 11 premii Oscar din 14 nominalizări -, pe care doreşte să îl lanseze în versiune tridimensională în 2012, pentru a comemora 100 de ani de la naufragiul celebrului pachebot.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net