B1 TV va transmite Unirea - Zenit Sankt Petersburg


    Pablo Brandan
Pablo Brandan

După ce oficialii grupării ialomiţene nu s-au înţeles cu reprezentanţii Pro TV pentru a transmite meciul din turul trei preliminar al Ligii Campionilor dintre Unirea Urziceni şi Zenit, B1 TV va transmite în direct de la ora 20:30 partida.

Conform informaţiilor de ultimă oră, B1 TV a plătit în jur de 25.000 de euro pentru a transmite partida.

UPDATE Manevră a lui Meme Stoica la fel ca pe vremea lui Ceaşusescu

La un cuplaj interbucureştean, disputat în 1985, într-o zi de miercuri, pe fostul stadion "23 August" au venit circa 100.000 de spectatori. De teamă să nu se calce lumea în picioare, crainicul a anunţat în zadar că partidele Sportul-Dinamo şi Rapid Steaua pot fi văzute şi la televizor. Oamenii nu s-au urnit din loc. Toţi au observat că pe blocurile de vis-a-vis se aflau locatarii. La aceea vreme, pentru a veni lumea la meciuri, televizările erau anunţate cu o oră înainte de start. Nimeni nu ştia, aşadar, ce partidă va fi difuzată pe micile ecrane.

Postul Naţional TV ar fi făcut o ofertă de 15.000 de euro pentru a difuza meciul, dar oficialii grupării au cerut minimum 30.000 de euro.

În schimb ruşii au sunat la UEFA şi găsit o soluţie pentru ca partida să poate fi văzută la ei acasă. Firma lui Ticu Alexe va transmite meciul cu 12 camere, exact standard de Liga Campionilor, pentru o televiziune din Rusia, dar partida nu va putea fi văzută în România.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Wednesday Addams dance jpg
prater jpg
judecator gabriel apostol foto master chef jpg
image
image
image
image
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg