Badea: "Există un interes insistent al grupării Karlsruhe pentru Andrei Cristea

"Există un interes insistent al grupării germane Karlsruhe pentru achiziţionarea lui Andrei Cristea, dar mai sunt multe lucruri care ne separă până la soluţionarea tranzacţiei", a declarat Badea, care a confirmat faptul că sunt discuţii pentru împrumutul a trei jucători din Germania la echipa antrenată de Ioan Andone.

Gruparea Karlsruher SC, care a intenţionat şi în vara anului trecut achiziţionarea atacantului român, ocupă în acest moment locul 16 în clasamentul ligii a II-a din Germania.

Referitor la posibilitatea ca mijlocaşul rapidist Ştefan Grigorie să fie transferat la Dinamo, oficialul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare a spus că tratativele sunt mai avansate decât în cazul lui Andrei Cristea: "Din punctul nostru de vedere tratativele sunt mai avansate decât în cazul lui Andrei Cristea".

Antrenorul Ioan Andone şi-a anunţat încă o dată interesul pentru Grigorie. "Eu mi-l doresc foarte mult pe Fane Grigorie. Se poartă negocieri, mai avem puţine discuţii până la finalizarea transferului", a declarat Andone.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
vedete jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
maxresdefault jpg
cub Costin Craioveanu png
Razvan Danciu, Survivor  jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg