Bahmu: «Am avut un șoc când am aflat de bebelușii morţi»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Doamne, ce tragedie! Ce e oare în inima acelor părinţi?". Asta s-au întrebat, cu lacrimi în ochi, gravidele celebre din România. Tragedia de la Maternitatea Giuleşti din Bucureşti, în care au murit patru nou-născuţi, le-a îngrozit pe vedetele care vor deveni în curând mămici.

Citeşte şi

Bahmu: «Sarcina e în afara oricărui pericol»

Silviu Prigoană, internat de urgenţă din cauza inimii!

Adriana Bahmuţeanu: „Lui Prigoană i s-a făcut rău de la căldură”

Bahmu: «De zgârcit ce e, Prigoană îşi face concediul în spital!»

Gravidele VIP au lacrimi în ochi de trei zile încoace. Au trecut greu peste şocul de a vedea micuţi abia aduşi pe lume, la un pas de moarte şi conectaţi la aparate de zeci de ori mai mari decât trupurile lor firave.

Adriana Bahmuţeanu, de exemplu, a avut o cădere nervoasă atunci când a aflat despre tragedia de la Maternitatea Giuleşti.

În explozia care a avut loc luni la sala de reanimare a Maternităţii Giulești au murit patru bebeluși. Alţi șapte sunt în spital în stare gravă

simeon stalpnicul png

„Micuţii aceia erau nevinovaţi. Este groaznic. Nu este corect. Trebuia să explodeze o puşcărie ceva, poate cei de acolo meritau asemenea chinuri. Am avut un şoc. M-am simţit rău atunci când am aflat, m-au trecut toate apele şi am avut dureri de cap. Îmi fac foarte mult rău asemenea ştiri, încerc să le evit, doar sunt şi eu însărcinată".

Vedeta a avut şi ea parte de un eveniment dureros, anul trecut, atunci când bebeluşul său de numai câteva zile, născut prematur, a decedat.

Acum, Bahmu este din nou însărcinată şi are grijă de ea mai mult ca oricând.

„Atunci când am aflat că sunt din nou gravidă, mi-am făcut toate analizele în Germania.Din nefericire, nu am cum să nasc acolo, este prea complicat. Sarcina nu-mi permite să fac drumuri lungi. Voi naşte la Maternitatea Polizu", a declarat vedeta pentru Click!

Bahmu spune că nu medicii sunt vinovaţi, ci sistemul sanitar, care este în colaps. „De vină pentru această tragedie este lipsa personalului suficient şi aparatura veche. Sunt prea puţine asistente în spitale şi prea puţine investiţii", ne-a mai spus ea.

Monica Anghel: «Toată ţara e în colaps»

Cântăreaţa Monica Anghel, însărcinată în opt luni, a fost bulversată de tragicul eveniment de la Maternitatea Giuleşti.

simeon stalpnicul png

„A fost un şoc groaznic. Am mare încredere în medicii din ţară, însă, din păcate, sistemul medical este la pământ. Este inadmisibil ca în anul 2010, într-o capitală europeană, să existe un sistem de aer condiţionat rudimentar. Ţara toată este în colaps", ne-a spus îndrăgita cântăreaţă.

Monica Davidescu: «Am încredere în medicii români»

Însărcinată şi ea în cinci luni, Monica Davidescu este încă şocată de explozia de la Giuleşti.

simeon stalpnicul png

„Durerea acestor oameni este inimaginabilă. E cumplit ce s-a întâmplat. Am în continuare încredere în medicii din România şi voi naşte în ţară. Însă nu am deloc încredere în sistemele de conducere de la ministere şi primării. Toţi cei de acolo sunt corupţi", a declarat Monica pentru Click!

Antonia va naște în Italia!

Crescută în Las Vegas şi devenită vedetă în România, Antonia nu vrea să audă de ţara noastră când vine vorba de doctori. Însărcinată în nouă luni, interpreta hit-ului „Morena" spune că nu are încredere să se lase pe mâna medicilor autohtoni, motiv pentru care vrea să nască în Italia, ţara natală a iubitului ei, Vincenzo.

simeon stalpnicul png

„Am încredere în medicii italieni. Am fost acolo la control, s-au purtat cu mine impecabil. În România, de multe ori ţi se spune că eşti bine, după care eşti repezit. Mi-e frică să nu mi se întâmple tocmai mie ceva rău", a declarat vedeta pentru Click!

image
image
image
image
image
image
cafea freepik jpg
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
Dieta Atlantica jpg
vapor istock jpg
castelul predjama pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net