Bahmu, în lacrimi la TV! La un pas de o altă despărţire de Prigoană

Ultima actualizare:

    Adriana Bahmuteanu
Adriana Bahmuteanu

Se pare că Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană se află în pragul unei noi despărţiri. Prezentatoarea Antena Stars a mărturisit cu ochii în lacrimi că ea şi soţul ei au anumite divergenţe, din cauza cărora ar putea ajunge la o nouă despărţire.

Adriana Bahmuţeanu a vorbit înlăcrimată despre problemele apărute în căsnicia cu Prigoană într-un interviu acordat emisiunii "Acces direct".

simeon stalpnicul png

Mărul discordiei îl reprezintă, de această dată, faptul că Adriana nu vrea sub nicio formă să renunţe la procesele pe care le are cu soţul ei. Astăzi, la împlinirea a 40 de ani, Bahmu a declarat că nu exclude o despărţire între ea şi omul de afaceri.

simeon stalpnicul png

"Mi-a dat un act prin care eu mă angajez că renunţ la toate procesele. Nu am vrut şi de aici au apărut toate problemele. S-au întâmplat foarte multe lucruri. Dar o să le spun la timpul potrivit. Sper să nu se mai repete. Fiecare cuplu are discuţii...nouă nu ne lipseste nimic teoretic. Practic, ne lipsesc foarte multe lucruri. Aveţi grijă cu cine vă măritaţi şi cu cine faceţi copii. Dar aşa nu se mai poate. Dacă anul trecut nu mă împăcam cu el, regretam toată viaţa. Nu aş fi vrut să îmi reproşeze asta copiii mei. Pentru ei am facut-o. Consider că am făcut tot ce se putea face ca să fim o familie. Suntem doi nebuni, aşa nu se mai poate. Dacă ne vom despărţi, sper să nu simtă copiii asta", a spus Adriana printre hohote de plans la "Acces direct".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
masina terasa paris jpg
71cf269e 0966 4c24 946d f888f0d1e4cd jpg
blackout 7644060 1280 jpg
Sfantul Ilie jpeg
3 2 sofer retinut jpg
reciclabil ID261000 INQUAM Photos Ovidiu Micsik jpg
frigider jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net