Bahmu şi Prigoană, la un pas de împăcare

Bahmu şi Prigoană
Bahmu şi Prigoană

Şi-au aruncat reciproc vorbe grele, care păreau să fi pecetluit definitiv despărţirea lor. Şi totuşi, după şapte luni de când s-au separat, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană par dispuşi să se împace. Afaceristul i-a făcut ieri dimineaţă o vizită -fulger fostei lui soţii, despre care mai nou vorbeşte foarte frumos.

De la începutul lunii august, de când s-au despărţit neoficial, Silviu Prigoană (50 de ani) nu a mai vrut să audă de Adriana Bahmuţeanu (38 de ani). A rupt orice legătură cu ea, preferând să rezolve prin intermediari orice fel de problemă legată de divorţ sau de copii. La mai mult de jumătate de an de când Adriana Bahmuţeanu a părăsit domiciliul conjugal şi la o lună după ce au încheiat cel de-al patrulea divorţ, milionarul şi-a schimbat radical atitudinea. Surse din anturajul lui povestesc că Prigoană ar fi început o adevărată campanie de recucerire a fostei lui soţii.

El i-a sunat pe câţiva dintre prietenii comuni şi le-a dat de înţeles că-i duce dorul Adrianei.

Bahmu şi Prigoană
Bahmu şi Prigoană

"Adriana e mama copiilor mei superbi şi delicioşi. N-am ce să spun rău despre ea, pentru mine este de neînlocuit", i s-a confesat Silviu Prigoană unui amic. Afaceristul pare deranjat de faptul că Adriana Bahmuţeanu şi-a refăcut viaţa amoroasă alături de un tânăr afacerist, la braţul căruia se afişează din ce în ce mai des. De altfel, într-un interviu recent în care a vorbit despre proaspăta relaţie a Adrianei, Prigoană a folosit la adresa iubitului ei un termen deloc măgulitor: "cordaci". "Regret că ea încearcă să-i facă pe copiii mei să spună «tată» primului venit", i-a mai mărturisit Prigoană confidentului său, probabil în speranţa că mesajele lui vor ajunge la Adriana.

„O iubeşte foarte mult. Timp de o oră numai despre ea mi-a vorbit, despre calităţile ei şi mi-a spus doar lucruri bune, de laudă", ne-a mai spus sursa din apropierea omului de afaceri. Nu mică le-a fost surpriza vecinilor Adrianei ieri-dimineaţă când, în jurul orei 11.00, l-au văzut pe Silviu Prigoană intrând în casa în care vedeta s-a mutat cu chirie.

Milionarul nu a mai călcat niciodată în locuinţa în care Adriana stă cu cei doi copii şi noul ei iubit, Mihai.

Contactat de Click!, Silviu Prigoană a dat un răspuns evaziv legat de această vizită neaşteptată. "Îl dureau pe copil măsesele şi de aceea m-am dus acolo. Nu ştiu dacă ne împăcăm pentru că eu şi Adriana nu am fost niciodată certaţi", ne-a declarat afaceristul.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit de patru ori, divorțând de tot atâtea ori. Cel mai proaspăt divorț al lor a fost pronunțat pe data de 23 ianuarie, când instanța a decis ca cei doi copii, Maximus (5 ani) și Eduard (2 ani) să fie încredințați mamei, dar cei doi soți să aibă custodie comună. Judecătorii au stabilit ca afaceristul să le plătească lunar minorilor o pensie alimentară de 1.000 de euro.

De aproximativ o lună, Adriana Bahmuțeanu se iubește cu un tânăr afacerist, informație publicată de Click! în exclusivitate. Bărbatul a fost surprins ieșind dimineața de la Adriana, iar vedeta a recunoscut ulterior că au o relație. Tânărul ei iubit se numește Mihai și deține o afacere în domeniul IT. Adriana a declarat că Mihai este un bărbat tandru și liniștit, care o face fericită.

Adelina și Liviu, împreună la botezul fiicei lui Pepe

Bahmu şi Prigoană
Bahmu şi Prigoană

Nu aduce anul, ce aduce... botezul. Cam așa se rezumă evenimentul la care au fost martori, duminică seară,  invitații lui Pepe la petrecerea dată după creștinarea fiicei lui: Adelia Pestrițu (26 de ani) și Liviu Vârciu (31 de ani) s-au împăcat. Amândoi au venit duminică singuri la chef, iar după ce și-au tot dat târcoale unul altuia, și-au călcat pe orgoliu și au început să se sărute de parcă nu ar fi stat despărțiți nici măcar o zi.

Adelina și Liviu s-au căsătorit în 2009 și au divorţat în 2010


    Bahmu şi Prigoană
Bahmu şi Prigoană

"Pot să vă zic doar că a fost o seară foarte frumoasă", ne-a declarat Adelina, care ieri dimineață, imediat după botez, a plecat la Cluj, în timp ce Vârciu a rămas în București. În timpul petrecerii, cei doi nu doar că au dansat și s-au sărutat, dar Adelina i-a dedicat fostului ei soț și un cântec de dragoste, „Nothing's gonna change my love for you", al lui Glen Medeiros, pe care au dansat și la nunta lor, în 2009. Adelina și Liviu au divorțat în 2010, la un an după ce și-au unit destinele, iar de atunci a urmat o serie de împăcări și despărțiri.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
cub andi moisescu png
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Kovacs
image
image
image
image
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani