Bahmuţeanca despre Bianca Rus: «Eu nu angajez drogate nenorocite» VIDEO


    Adriana Bahmuţeanu
Adriana Bahmuţeanu

Bianca Rus a fost acuzată de fostul iubit că a bea foarte mult şi că este desfrânată, în timpul emisiunii Un Show Păcătos. Adriana Bahmuţeanu, şefa Biancăi Rus, a intervenit în timpul emisiunii pentru a-şi proteja vedeta.

"Mi se pare josnic din partea unui bărbat să ddeclare în presă lucruri intime. Bianca este o vedetă şi noi o considerăm artistă. O să vă demonstrez cât de mare o să ajungă Bianca. Cum îşi permite nesimţitul ăsta să spună aşa ceva? El face asta numai pentru publicitate. Nu aş fi angajat niciodată o drogată şi o nenorocită. Nu este nicio problemă că iese într-un club şi că bea o bere. Asta nu înseamnă că orice nesimţit poate să vină să o târâie. Mara tu nu eşti critic muzical să te iei de Bianca aşa" a spus Adriana Bahmuţeanu. 

VEZI AICI DECLARAŢIILE ADRIANEI BAHMUŢEANU

Mara: Eu am venit cu Valentin, nu spun eu spune el. Am venit direct cu dovada, Valentin. Bianca: Dacă mă enervez îi rup cămaşa şi dau cu el de pământ. Adriana: Îi fac eu plângere penală că îmi stică imaginea. Avem 26 de zile să facem asta. Eşti penibil băi băiatule. Ar trebui să îţi ceri scuze faţă de Bianca.

Mara: Mie prietenele Biancăi mi-au spus că se droghează. Eu nu am publicat aşa ceva că nu aveam trei surse. Prietena ei Adriana mi-a spus asta.

Una dintre prietenele Biancăi, contactată telefonic, a declarat că aceasta bea foarte mult cu adevărat:  "Eu sunt Vera, pe Valentin îl cunosc şi am ieşit cu Bianca într-un club. Nu ştiu dacă se droghează dar bea foarte mult" a spus Veronica. "Este fix treaba ei de câte ori bea şi de ce bea. Pe noi ne-a acuzat că i-am furat nu ştiu ce telefon. Ea nu era în stare nici să îşi plătească nota de plată" a continuat Vera.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
shutterstock 165207755B jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
Cozonac
ronaldo bucurie jpg
Mohammed bin Salman FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cub cred în românia bran png
niculae si rodica badalau jpg
În Obor, lumea  cumpără orice, de  la mezeluri la brazi jpeg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
bear grylls a mancat excremente de urs in romania jpg
foto1 la sfinxB jpg