Bahmuţeanu nu e mulţumită cu 1.000 € pensie alimentară

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ea – sexy, bine dispusă şi zâmbăreaţă, el – sobru şi fără chef de glume. Aşa s-au prezentat Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) şi Silviu Prigoană (49 de ani), ieri dimineaţă, la cea de-a doua înfăţişare în procesul de divorţ. Fiecare a venit la Judecătoria Sectorului 3 însoţit de câte un martor: Adriana, de mama ei, iar Prigoană, de bona copiilor, care, culmea, locuieşte în aceeaşi casă cu soţia lui.

Foştii soţi Prigoană şi-au petrecut aproape întreaga zi la Judecătoria Sectorului 3, unde au stat aproximativ nouă ore. La finalul zilei, au plecat însă fiecare la casa lui divorţaţi. Instanţa a decis ca cei doi băieţi pe care-i au împreună să fie încredinţaţi mamei, dar cu custodie comună.

Vedeta tv a fost însoţită la judecătorie de mama ei, care a şi depus mărturie în instanţă în favoarea fiicei sale, în timp ce fostul ei soţ a luat-o ca martor pe bona copiilor. Adriana şi-a acuzat fostul soţ în faţa judecătorilor că ar fi avut un comportament agresiv în faţa copiilor, acuzaţii respinse de acesta.

“A ţipat la Maximus că nu face c...a la oliţă”, s-a plâns vedeta, care vrea ca fostul ei soţ să le dea pensie alimentară copiilor un sfert din veniturile anuale.

“A avut în 2012 un milion de euro venituri pesonale, iar acum şi le-a cotit şi pretinde că are un salariu umil de 1.500 de euro şi vrea să le dea copiilor 1.000 de euro. E o meschinărie incredibilă. Eu am cerut să-mi dea o treime dintr-un milion de euro. Să vedem ce hotărăşte instanţa. Zice că nu mai are bani, dar şi-a cumpărat Maybach”, ne-a spus Adriana.

Silviu Prigoană a luat-o ca martor pe bona copiilor

simeon stalpnicul png

Silviu Prigoană a cerut ca fosta lui soţie să nu mai poarte numele de Prigoană, pretenţie care nu a deranjat-o însă pe aceasta.

“Nu mă interesează, lumea mă ştie de Bahmuţeanu. Silviu Prigoană a avut din partea mea tot ce şi-ar fi dorit un om: dragoste, respect, familie şi doi copii frumoşi. Din păcate, a făcut pipi pe toate lucrurile astea şi acum nu mai are nimic. Îi doresc să fie fericit”, a mai adăugat ea

Au format o familie până în luna august

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au separat în vara anului trecut. La începutul lunii august, vedeta Antenei 2 s-a certat cu soţul ei, iar în urma acestei dispute aprinse şi-a luat copiii, pe Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani), şi a plecat de acasă. Ea şi cei mici au lo­cuit temporar într-un complex turistic al unor prieteni de familie, pentru ca apoi să se mute cu chirie într-o vilă din oraşul Pantelimon. Aici, nu a stat, însă, decât o lună şi jumătate. Adriana a vrut să fie mai aproape de grădiniţa fiului său cel mare, Maximus, şi s-a mutat într-o casă din centrul Capitalei. Deşi toată lumea spera la o împăcare, în luna septembrie, soţul ei a introdus divorţ. .

image
image
image
image
image
image
maidanez caini agresivi caine foto gheorghe florin 8 1170x644 jpeg
Masini pe autostrada in Austria FOTO Shutterstock
6 front Carmina Dragomir jpg
refugiati Chilieni FOTO Flotrentina Peria agerpres jpeg
beneficii consum oua 790x460 jpg
politie jpg