Balamuc în emisiunea lui Măruţă! Moculeasca: «Vreau să şterg de pe hartă ţara asta de c***t!» Vadim: «Vine o actriţă fără roluri şi fără familie, să zică mă p*ş pe România»

Ultima actualizare:

    Moculeasca a cedat nervos (Foto: captură video Pro TV)
Moculeasca a cedat nervos (Foto: captură video Pro TV)

Îngropată în datorii, fără loc de muncă şi, mai nou, fără apă, Mariana Moculescu a găsit vinovatul pentru problemele ei.

Poate că nu vă aşteptaţi la asta, dar de vină pentru problemele Marianei este... România. Fosta soţie a compozitorului a cedat nervos şi vrea să plece din ţară. „Nu o mai suport! Dumnezeul mă-sii de Românie! O urăsc, să nu o mai văd! Vreau să şterg de pe hartă ţara asta de c***t, de comunişti şi de troglodiţi! Ţărani împuţiţi, curve, târfe şi derbedei, asta e România”, a zbierat Mariana, la emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV. 

simeon stalpnicul png

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a încercat să o liniştească. „Am văzut femei furioase care fac şi mai urât decât Mariana. Ea este o femeie rănită, hăituită. E nedrept ce spune. O femeie rănită trebuie ajutată. Familia ei e distrusă, are necazuri, am înţeles că nu are serviciu, are apa tăiată”, a spus Vadim.

Însă, Mariana a continuat să urle, iar Vadim a fost scos din sărite de ea. „Am venit la emisiune de televiziune sau la balamuc? Taie-i sonorul că ea joacă o piesă de teatru. Vrea să arate că nu mai poate să trăiască în ţara asta. Du-te în străinătate. Suntem în Uniunea Europeană, dacă nu îţi place ţara noastră, pleacă! Nu poţi să zici mă p*ş pe România! Nu are nimeni voie să spună aşa ceva, nici în glumă, nici la nervi. Vine o actriţă fără roluri şi fără familie, să zică mă p*ş pe România? Îmi piere umorul. Am vrut să o ajut, să-i dau o pâine, dar cu limbajul ăsta nu pot! Mai bine te ajut pe tine, când te dau ăştia afară, te angajez la mine”, i-a spus Vadim lui Măruţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net