Balamuc în emisiunea lui Măruţă! Moculeasca: «Vreau să şterg de pe hartă ţara asta de c***t!» Vadim: «Vine o actriţă fără roluri şi fără familie, să zică mă p*ş pe România»


    Moculeasca a cedat nervos (Foto: captură video Pro TV)
Moculeasca a cedat nervos (Foto: captură video Pro TV)

Îngropată în datorii, fără loc de muncă şi, mai nou, fără apă, Mariana Moculescu a găsit vinovatul pentru problemele ei.

Poate că nu vă aşteptaţi la asta, dar de vină pentru problemele Marianei este... România. Fosta soţie a compozitorului a cedat nervos şi vrea să plece din ţară. „Nu o mai suport! Dumnezeul mă-sii de Românie! O urăsc, să nu o mai văd! Vreau să şterg de pe hartă ţara asta de c***t, de comunişti şi de troglodiţi! Ţărani împuţiţi, curve, târfe şi derbedei, asta e România”, a zbierat Mariana, la emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV. 

simeon stalpnicul png

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a încercat să o liniştească. „Am văzut femei furioase care fac şi mai urât decât Mariana. Ea este o femeie rănită, hăituită. E nedrept ce spune. O femeie rănită trebuie ajutată. Familia ei e distrusă, are necazuri, am înţeles că nu are serviciu, are apa tăiată”, a spus Vadim.

Însă, Mariana a continuat să urle, iar Vadim a fost scos din sărite de ea. „Am venit la emisiune de televiziune sau la balamuc? Taie-i sonorul că ea joacă o piesă de teatru. Vrea să arate că nu mai poate să trăiască în ţara asta. Du-te în străinătate. Suntem în Uniunea Europeană, dacă nu îţi place ţara noastră, pleacă! Nu poţi să zici mă p*ş pe România! Nu are nimeni voie să spună aşa ceva, nici în glumă, nici la nervi. Vine o actriţă fără roluri şi fără familie, să zică mă p*ş pe România? Îmi piere umorul. Am vrut să o ajut, să-i dau o pâine, dar cu limbajul ăsta nu pot! Mai bine te ajut pe tine, când te dau ăştia afară, te angajez la mine”, i-a spus Vadim lui Măruţă.

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub amal george cooney png
concediu ingrijirea copilului jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
cub ramona badescu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg