Balkan Girls, sfătuite de Alex Velea să-şi tatueze zona intimă!

image
Balkan Girls si Alex Velea

Pasionat de tatuaje şi cu un trup devenit o adevărată operă de artă pentru împătimiţii genului, Alex Velea este îndreptăţit să emită impresii şi să dea sfaturi oricui îi cere părerea.

Şi asta şi face, deşi uneori lasă impresia că este în continuare sex-simbolul burlac în preajma femeilor frumoase şi nu bărbatul căsătorit de abia 2 ani.

Artistul plin de hituri , le-a avut invitate în emisiunea pe care o şi prezintă ''Cuplul perfect'' pe sexoasele Balkan Girls. Curioase din fire şi doritoare de amintiri permanente pe piele, fetele nu s-au putut abţine si l-au intrebat pe Alex pe ce zona a corpului ar fi mai indicat să se tatueze, iar răspunsul celebrului cântăreţ a fost scurt şi la obiect: pe organul sexual.

Mai exact, artistul este de părere că la o femeie un tatuaj cu cât este realizat într-un loc cât mai ferit de priviri, cu atât este mai sexy şi provocator, mai ales că poate fi admirat doar în dormitor de persoana iubită.

„Tot timpul am fost fascinate de tatuaje şi chiar eram curioase să vedem ce ne sfătuieşte Alex Velea, având în vedere că trupul lui e o adevarată operă de artă.Amândouă vrem să ne facem câte un tatuaj cu valoare sentimentală și luăm în calcul varianta propusă de el. Cred că tot la el vom apela pentru sugestii'', declară cele două membre Balkan Girls, Nicoleta și Mădălina.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
george simion port popular jpg
aspirină frumusețe pixabay
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
george simion port popular jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg