Banciu le atacă pe Teo Trandafir şi Andreea Marin: «Ce să te inspire la asemenea femei?»

Ultima actualizare:

    Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu nu ratează nicio ocazie de a spune exact ce gândeşte, chiar dacă deranjează pe mulţi. Prezentatorul TV a avut cuvinte dure la adresa lui Teo Trandafir şi a Andreei Marin, pe care nu le consideră deloc interesante ca vedete de televiziune.

Într-un interviu acordat pentru evz.ro, jurnalistul de la B1 TV a vorbit despre vedetele de televiziune. Banciu a precizat că nu îl impresionează nici Teo Trandafir, nici Andreea Marin, care nu au carismă şi nici nu sunt persoane culte, din punctul lui de vedere.

"Nu-mi place niciuna. Le ştiu, dar nu m-am uitat niciodată la emisiuni. Teo a avut o perioadă în care era mai comestibilă. Dar, după părerea mea, nu sunt nişte persoane culte, nişte persoane citite. Ce să te inspire la asemenea femei? Teo n-a fost niciodată o frumuseţe, nu te puteai uita la ea ca să te atragă. Prea cultă niciodată n-a fost. Ea are aşa... o flecăreală de suprafaţă. Care este şi la Livia Dilă, la Corina Dănilă sau la Andreea Raicu. Celelalte citeau de pe prompter şi uită-te ce viaţă au. Au sărit de la unul la altul...Andreea Marin care ne dădea nouă lecţii de morală şi mă înjura pe mine la propriul meu post de televiziune... Ăştia sunt oameni care să te impresioneze? M-ar impresiona dacă ar avea carismă", a declarat Banciu.

Mai mult, realizatorul recunoaşte că singurele persoane care l-au impresionat au fost Marius Tucă şi Florin Călinescu, dar în rest crede că nu se face televiziune aşa cum ar trebui.

"În afară de Tucă şi de Călinescu, care într-adevăr erau carismatici şi aveau verb, nu m-a impresionat nimeni de la televizor. La ei într-adevăr mă uitam cu plăcere, pentru că aveai ce să vezi. Chiar şi Andrei Gheorghe mi s-a părut subţire, nu era ce pretindea. Lumea nu ştie ce înseamnă televiziune. Te uiţi la Vârciu sau la Adelina Pestriţu... Televiziunea nu ar trebui să promoveze aşa ceva. Ar trebui să existe nişte valori, să existe o ierarhie", a completat Banciu.

Banciu, despre interzicerea emisiunii lui Bendeac: «Am avut dreptate»

Cum ar fi arătat duelul Radu Banciu - Mircea Badea în emisiunea suspendată a lui Bendeac

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net