Bănel Nicoliţă i-a interzis tatălui său să vină în Franţa: «A zis că mă bate dacă merg la el»


    Marin Nicoliţă vrea să meargă la cerşit în Franţa
Marin Nicoliţă vrea să meargă la cerşit în Franţa

Supărat că fiul său nu-l susţine financiar şi nu vrea să-i cumpere o casă în care să locuiască cu iubita lui, Marin Nicoliţă e decis să meargă în Franţa la cerşit.

Bănel nici nu vrea însă să audă de aşa ceva şi chiar şi-a ameninţat părintele cu bătaia pentru a-l împiedica să-şi pună planul în aplicare.

"M-a sunat aseară şi mi-a spus să mă duc la muncă, că dacă apar acolo la Franţa s-ar putea să mănânc o bătăiţă. El mi-a promis o bătaie, dar eu am toţi ţiganii mei acolo, şi pocăiţi şi fraţi. Pot să-l bat acolo. E Franţa lui? Scrie Bănel Franţa?", a declarat tatăl fotbalistului pentru emisiunea "Drept la ţintă" de la Kanal D.

În urmă cu câteva zile, Marin Nicoliţă a declarat public că vrea să intre în greva foamei, pentru a-l determina pe fiul său să-l ajute cu bani. Văzând că fiul său nu are nicio reacţie la spusele sale, bărbatul a mărturisit că va pleca la cerşit în Franţa.

"Singura mea şansă este să mă apuc de cersit! O sa ma duc in Franta sa cersesc, poate atunci o sa-i fie mila de mine...", spunea el atunci.

Fotbalistul a declarat, la rândul său, că i-a trimis mereu bani tatălui său şi că are chitanţe care dovedesc acest lurcu. Dezamăgit de "circul"pe care tatăl său în face în presă, sportivul a mărturisit că nu are de gând să-şi mai sprijine tatăl, deoarece acesta a cheltuit toţi banii cu femeile.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg