Bănel Nicoliţă i-a interzis tatălui său să vină în Franţa: «A zis că mă bate dacă merg la el»

Ultima actualizare:

    Marin Nicoliţă vrea să meargă la cerşit în Franţa
Marin Nicoliţă vrea să meargă la cerşit în Franţa

Supărat că fiul său nu-l susţine financiar şi nu vrea să-i cumpere o casă în care să locuiască cu iubita lui, Marin Nicoliţă e decis să meargă în Franţa la cerşit.

Bănel nici nu vrea însă să audă de aşa ceva şi chiar şi-a ameninţat părintele cu bătaia pentru a-l împiedica să-şi pună planul în aplicare.

"M-a sunat aseară şi mi-a spus să mă duc la muncă, că dacă apar acolo la Franţa s-ar putea să mănânc o bătăiţă. El mi-a promis o bătaie, dar eu am toţi ţiganii mei acolo, şi pocăiţi şi fraţi. Pot să-l bat acolo. E Franţa lui? Scrie Bănel Franţa?", a declarat tatăl fotbalistului pentru emisiunea "Drept la ţintă" de la Kanal D.

În urmă cu câteva zile, Marin Nicoliţă a declarat public că vrea să intre în greva foamei, pentru a-l determina pe fiul său să-l ajute cu bani. Văzând că fiul său nu are nicio reacţie la spusele sale, bărbatul a mărturisit că va pleca la cerşit în Franţa.

"Singura mea şansă este să mă apuc de cersit! O sa ma duc in Franta sa cersesc, poate atunci o sa-i fie mila de mine...", spunea el atunci.

Fotbalistul a declarat, la rândul său, că i-a trimis mereu bani tatălui său şi că are chitanţe care dovedesc acest lurcu. Dezamăgit de "circul"pe care tatăl său în face în presă, sportivul a mărturisit că nu are de gând să-şi mai sprijine tatăl, deoarece acesta a cheltuit toţi banii cu femeile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
index png
Insula Agistri, Grecia FOTO Shutterstock
555 (21) jpg
santorini 4044972 1280 jpg
loc de munca jpg
reguli noi aeroport jpg
dulceata din plante de leac jpeg
printul julian al suediei profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net