Bani împotriva Ebola. Mark Zuckerberg a donat 25 de milioane de dolari

image
Mesajul postat de Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg a donat impresionanta sumă de 25 de milioane de dolari unei fundaţii care se ocupă cu lupta împotriva maladiilor mortale, printre care şi Ebola.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a făcut un gest impresionant în sprijinul eforturilor celor care se luptă cu Ebola. Într-o postare pe Facebook, fondatorul reţelei de socializare a anunţat şi motivat gestul. "Priscilla şi cu mine am donat 25 de milioane de dolari pentru o fundaţie care sprijină lupta centrelor de cercetare impotriva Ebola. Epidemia este într-un punct de cotitură. Deja a infectaţi peste 8.400 de oameni până acum şi se răspândeşte cu repeziciune, iar numărul persoanelor afectate poate atinge un milion în următoarele luni dacă nu vom lua măsuri. Trebuie să reuşim să stăpânim Ebola până nu se extinde şi devine un pericol global...", şi-a motivat Mark decizia.

image
Mesajul postat de Mark ZuckerbergFoto Captură
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
florin zalomir
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
kate middleton
harta sud-est ucraina cu regiunea Donbas, lugansk, donețk și severodonețk shutterstock
bank
image
image
image
image
Melania şi Donald Trump
poluare matasari Foto
michelle si barack obama
kate middleton
dureri menstruale
Prinţul Charles şi Camilla au participat la un festival bavarez şi au ciocnit o halbă de bere în onoarea celui mai nou membru al familiei, Archie Harrison  jpeg